Városlista
2020. május 26, kedd - Fülöp

Hírek

2020. Január 14. 10:22, kedd | Helyi
Forrás: Kiss Czakó Imre

Ismerkedj meg a fotózás rejtelmeivel

Ismerkedj meg a fotózás rejtelmeivel

A fotóiskola immár második éve azzal a céllal kerül megrendezésre, hogy a jelentkezőknek segítsen megismerkedni a fotográfia alapjaival, a digitális képalkotó eszközök tulajdonságaival és kezelésével, valamint a digitális képek utófeldolgozásának folyamataival. Segít eligazodni a rohamosan fejlődő technika újításaiban, valamint gyakorlati praktikákat nyújt képeink látványosabbá, jobbá tételéhez. Betekintést nyújt a fotográfia egyes szakterületeibe.

A jelentkezés folyamatos az alább megtalálható elérhetőségeken, mivel a kurzusok a múlt évhez hasonlóan tavasszal és ősszel kerülnek meghirdetésre. A kurzus minden fotózás iránt érdeklődő diák (14 éves kortól) és felnőtt számára nyitott. Az előadásokat és gyakorlati foglalkozásokat képzett, 20 éves tapasztalattal rendelkező, gyakorló fotográfus vezeti, aki közérthetően adja át a szükséges ismereteket.
A kurzus indításának tervezett ideje 2020. ferbuár 17-e. Az időpontot egy héttel (február 10. 18:00) megelőzi egy személyes tájékoztató. Aki a személyes tájékoztatóra nem tud eljönni az alábbi elérhetőségeken is jelezheti részvételi szándékát. A részvétel kurzusonként korlátozott (maximum 10 fő), annak érdekében, hogy a részt vevőknek legyen idejük felmerülő kérdéseiket feltenni és képalkotó eszközeik kezelését bemutatni, gyakorolni.

A kurzus helyszíne:
Kiskunfélegyháza, Korona u. 1
. (a volt Kiskun Borozó vagy volt Tourinform iroda)

Jelentkezési határidő: folyamatos, a kurzusra legkésőbb az első foglalkozást megelőzően 2020. február 8.
Tájékoztató megbeszélés: 2020. február 10. 18:00

Elérhetőségek:
Kiss Czakó Imre – kissczakoimre@gmail.com
70/541-0049

Ezek érdekelhetnek még

2020. Május 26. 08:42, kedd | Helyi

Korlátozás nélkül léphetik át a magyar-szerb határt a két ország állampolgárai

A határ megnyitása lehetőséget biztosít arra, hogy a határ két oldalán élő családok és közösségek újra találkozhassanak egymással, valamint hozzájárul ahhoz, hogy a gazdasági kapcsolatok is új lendületet kaphassanak.

2020. Május 25. 09:21, hétfő | Helyi

Akiért a harang szól…

In memoriam BENSE SÁNDOR ny. főkántor, kántortanító

2020. Május 25. 09:19, hétfő | Helyi

Mától újabb enyhítések érvényesek a kormányhivatali ügyintézésben is

A járvány elleni sikeres védekezésnek köszönhetően mától (május 25.) újabb enyhítések jönnek a kormányhivatali ügyintézésben is.

2020. Május 25. 09:15, hétfő | Helyi

A szablyavívás is bekerült a Hungarikumok Gyűjteményébe

A Hungarikum Bizottság döntésével a klasszikus magyar szablyavívás hagyományát, a magyar kardiskola alapját, mint kiemelkedő jelentőséggel bíró nemzeti értéket is a hungarikumok közé emelte.