Városlista
2024. április 28, vasárnap - Valéria

Hírek

2015. Október 29. 10:16, csütörtök | Helyi
Forrás: -Szerk.-

Forgalomváltozás!

Forgalomváltozás!

Felhívjuk az október 30. és november 1. között a Felső- és Alsó-temetőbe igyekvő autósok, gépjárművezetők, kerékpárosok és motorosok figyelmét, hogy a temetők környékén az alábbi forgalmirend-változásokra kerül sor.

Forgalomváltozás!

  • A Nádasdy u. Károlyi M. u. és a temető közötti szakaszán mindkét oldalon tilos lesz a megállás, parkolás, illetve ez a szakasz egyirányúsításra kerül, gépjárművel behajtani csak a Károlyi M u. felöl lehet.
  • A Felső-temető parkolójából kihajtó járműveknek kötelező haladási irány lesz a B. Szabó József u. felé, így ők a temetőt csak az 5-ös főúti körforgalom (Spar áruház)
  • Alsó-temetőnél a Jókai u. temető felöli szakaszán és az Irányi D. u. telje szakaszán (Shell üzemanyag-töltő állomásig) a belváros felöli oldalon a megállás október 30. péntek kora délutántól november 1. vasárnap estig tilos lesz.

A sorompók 6.30 – 18 h között nyitva lesznek mindhárom napon.

Tájékoztatjuk továbbá a tisztelt gépjármű-vezetőket, hogy mind a Felső-temető, mind az Alsó-temető területére a forgalom-irányítók csak a mozgássérült, vagy a láthatóan idős személyeket szállító személygépjárműveket fogják beengedni. A Felső-temetőnél ezen érintett gépjárműveknek a temetőt az északi, Radnóti u. felöli kapun kell elhagyni, mert a temetői út egyirányúsításra fog kerülni közlekedés-biztonsági okokból.

Tisztelettel kérjük az érintett lakókat, közlekedőket, hogy fenti változásokat szíveskedjenek figyelembe venni, és annak megfelelően közlekedni, ill. megválasztani az útvonalukat, továbbá a forgalomterelésben, -irányításban segítő rendőrök, polgárőrök és közterület-felügyelők munkáját a közlekedési szabályok és az iránymutatásaik betartásával segíteni.

Szíves megértésüket és türelmüket köszönjük!

Kiskunfélegyházi Polgármesteri Hivatal Városüzemeltetési Osztály

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 28. 12:06, vasárnap | Helyi

Hírek az Ótemplomból

2024. április 28. - HÚSVÉT 5. VASÁRNAPJA

2024. Április 28. 09:17, vasárnap | Helyi

Hírek a Szent István templomból

2024. április 28. - HÚSVÉT 5. VASÁRNAPJA

2024. Április 28. 09:13, vasárnap | Helyi

Tavaszi zsongás a főtéren

Színes virágkavalkáddal, kézműves termékbemutatóval és vásárral, valamint táncos-zenés előadásokkal köszöntötték a tavaszt Kiskunfélegyházán április 27-én.

2024. Április 27. 08:39, szombat | Helyi

Szép eredményeket értek el a batthyanyisok a Platán Futáson

2024. április 25-én rendezte meg a Kiskunfélegyházi Platán Utcai Általános Iskola a XI. Platán Futás elnevezésű utcai futóversenyét a 6-14 éves tanulók számára.