Városlista
2024. április 23, kedd - Béla

Hírek

2013. Október 29. 10:59, kedd | Helyi
Forrás: Kiskunfélegyházi Polgármesteri Hivatal

Forgalomváltozás!

Forgalomváltozás!

Felhívjuk az október 31. és november 3. között a Felső- és Alsó-temetőbe igyekvő autósok, gépjárművezetők, kerékpárosok és motorosok figyelmét, hogy a temetők környékén az alábbi forgalmirend-változásokra kerül sor:

Felhívjuk az október 31. és november 3. között a Felső- és Alsó-temetőbe igyekvő autósok, gépjárművezetők, kerékpárosok és motorosok figyelmét, hogy a temetők környékén az alábbi forgalmirend-változásokra kerül sor:

- A Nádasdy u. Károlyi M. u. és a temető közötti szakaszán mindkét oldalon tilos lesz a megállás, parkolás, illetve ez a szakasz egyirányúsításra kerül, gépjárművel behajtani csak a Károlyi M u. felől lehet.

- A Felső-temető parkolójából kihajtó járműveknek kötelező haladási irány lesz a B. Szabó József u. felé, így ők a temetőt csak az 5-ös főúti körforgalom (Spar áruház) felé tudják elhagyni.

- Alsó-temetőnél a Jókai u. temető felöli szakaszán és az Irányi D. u. teljes szakaszán (Shell üzemanyag-töltő állomásig) a belváros felőli oldalon a megállás a fent megjelölt időpontban tilos.

Tisztelettel kérjük az érintett lakókat, közlekedőket, hogy fenti változásokat szíveskedjenek figyelembe venni, és annak megfelelően közlekedni, ill. megválasztani az útvonalukat, továbbá a forgalomterelésben, -irányításban segítő rendőrök, polgárőrök és közterület-felügyelők munkáját a közlekedési szabályok és az iránymutatásaik betartásával segíteni szíveskedjenek.

Szíves megértésüket és türelmüket köszönjük!

Kiskunfélegyháza, 2013. október 28.

Kiskunfélegyházi Polgármesteri Hivatal
Pénzügyi Osztály – Városüzemeltetési Csoport

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 16:25, kedd | Helyi

Növényvédelmi permetezés

2024. Április 23. 10:37, kedd | Helyi

Vonat és autó karambolozott Kiskunfélegyháza külterületén

A Csongrádi úti tanyák megállóhely közelében történt a baleset.

2024. Április 22. 14:46, hétfő | Helyi

Ma van a Föld Napja

2024-ben újra fókuszban a műanyagok a 34. magyar és az 54. világméretű Föld napján.

2024. Április 22. 14:17, hétfő | Helyi

Sokat árthat a jószándék is!

Ne vigyék haza a madárfiókákat és más állatkölyköket, őzgidákat, nyúl-, nyest- és mókuskölyköket, vadmalacokat! - kéri a Magyar Madártani és Természetvédelmi Egyesület (MME).