Városlista
2024. április 26, péntek - Ervin

Hírek

2013. Május 21. 09:50, kedd | Helyi
Forrás: Félegyházi Közlöny

Forgalomkorlátozások május 22-27. között

Forgalomkorlátozások május 22-27. között

Felhívjuk a kiskunfélegyházi autósok, gépjárművezetők, illetve Kiskunfélegyházán május 22-27. között közlekedő gépjárművezetők figyelmét az alábbi útlezárásokra, forgalomkorlátozásokra

Felhívjuk a kiskunfélegyházi autósok, gépjárművezetők, illetve Kiskunfélegyházán május 22-27. között közlekedő gépjárművezetők figyelmét az alábbi útlezárásokra, forgalomkorlátozásokra és tisztelettel kérjük, hogy azokat szíveskedjenek figyelembe venni és annak megfelelően közlekedni, ill. megválasztani az útvonalukat.

Május 22. (szerda)

A reggeli óráktól a taxiállomás a Szent János térre a Mozi elé fog kerülni május 27. hétfő 10 h-ig, de a Bajcsy-Zs. u. – 5-ös sz. főút kereszteződésében lévő nagy parkoló már előtte való napon, a kedd esti órákban lezárásra kerül. Kérjük a járművezetőket, hogy a „Megállni tilos, kivéve taxi” táblákat a Szent János téren szíveskedjenek figyelembe venni és betartani!

Május 23. (csütörtök)

Este 20 h-tól a Korona u. lezárásra kerül kb. május 25. szombat 24 h-ig! Kérjük az éjszaka esetlegesen ott parkoló autósokat, hogy legkésőbb másnap (péntek) reggel 7 h-ig szíveskedjenek elhagyni gépjárművükkel a Korona utcát!

Május 24. (péntek)

12.30 h-tól a Bajcsy-Zs. u. Gorkij u.-5-ös sz. főút közötti szakasza teljes szélességben lezárásra kerül, amely kb. május 27. hétfő de. 8 h-ig tart.

12 h-tól a Béke téri Spar áruház előtti nagy parkoló is teljes lezárásra kerül kb. május 27. hétfő de. 8 h-ig.

Május 25. (szombat)

Béke tér utcája az Oskola u. és a Duttyán Vendéglő közötti szakaszon lezárásra kerül 7.30 h-tól május 26. vasárnap 24 h-ig.

Kossuth u. 14 h-tól az ABC-től (Dózsa Gy. – Ady u. sarok) a Kazinczy u.-ig szakaszos lezárásra kerül a mazsorett-felvonulás biztosítása érdekében, illetve ugyanebben az időpontban a Kazinczy u. Kossuth u. – Korona u. közötti szakasza lezárásra kerül. A lezárások kb. 15 h-ig tartanak.

Május 26. (vasárnap), május 27. (hétfő)

Új helyszín nem kerül már lezárásra, de a pénteken, illetve szombaton kezdődött lezárások áthúzódnak ezekre a napokra is a fentebb részletezettek szerint.

Szíves megértésüket és türelmüket köszönjük!

Kiskunfélegyháza Város Polgármesteri Hivatal Pénzügyi Osztály – Városüzemeltetési Csoport

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 21:11, csütörtök | Helyi

105. születésnapját ünnepelte Erzsike néni

Kiskunfélegyháza legidősebb polgára betöltötte 95. életévét.

2024. Április 25. 19:54, csütörtök | Helyi

Anyakönyvi hírek

Az alábbiakban legfrissebb anyakönyvi híreinket olvashatják.

2024. Április 24. 14:04, szerda | Helyi

Gyermekrajzpályázatot hirdet a MÁV a balesetek megelőzése érdekében

A MÁV és az ORFK-Országos Balesetmegelőzési Bizottság közös gyermekrajzpályázatot hirdet iskolásoknak, amelynek témája a biztonságos közlekedés - közölték a szervezők az MTI-vel szerdán.

2024. Április 24. 12:16, szerda | Helyi

Idén is megrendezik a Fülemülék éjszakája programsorozatot

A Fülemülék éjszakája országos rendezvénysorozatra április második felétől május végéig országszerte számos helyszínen várják a madarászok az érdeklődőket.