Városlista
2021. június 19, szombat - Gyárfás

Hírek

2013. Április 30. 14:22, kedd | Helyi
Forrás: Városüzemeltetés

Forgalomkorlátozások Kiskunfélegyházán

Forgalomkorlátozások Kiskunfélegyházán

Tájékoztatjuk a tisztelt kiskunfélegyházi lakosokat, gépjárművezetőket, illetve Kiskunfélegyházán közlekedő gépjárművezetőket, hogy 2013. május 1-4. között az alábbi forgalomkorlátozásokra kerül sor

Tájékoztatjuk a tisztelt kiskunfélegyházi lakosokat, gépjárművezetőket, illetve Kiskunfélegyházán közlekedő gépjárművezetőket, hogy 2013. május 1-4. között az alábbi forgalomkorlátozásokra kerül sor és tisztelettel kérjük, hogy a forgalomkorlátozásokat szíveskedjenek figyelembe venni, és annak megfelelően közlekedni, ill. megválasztani az útvonalukat.

Szent János tér mozi előtti, az 5-ös. sz. főútra merőleges kis szakasza, illetve a Szakmaközi Művelődési Ház és a nyomda-közéig terjedő szakasza 9.30 h-tól kb. 16 h-ig lezárásra kerül.

Kossuth u. felöl a Szent János téren nem lehet majd áthajtani.

Május 2-án az esti és éjszakai órákban a ballagó középiskolások gyalogos, lovaskocsis, traktoros felvonulásaira kell számítani szerte a városban – elsősorban a fő gyűjtőutakon lehet több csoportra számítani. Kérjük a gépjárművezetők fokozottabb figyelmét!

III. Május 3-án 6.45 h és kb. 11 h között a Kossuth u. teljes lezárása lesz az 5. sz. főúttól egészen a vasútállomásig a diákballagások miatt. Négy helyen lesz keresztirányú, átmenő forgalom átereszekkel biztosítva – ezeken a pontokon is átengedés akkor történik, ha a rendezvény ezt megengedi:

  • Zrínyi u. – Deák F. u. torkolata,
  • Batthyány u. – Attila u. torkolata,
  • Ady E. u. – Dózsa Gy. u. torkolata,
  • Izsáki út – Majsai út torkolata.

A vasútállomás fenti időpontban is megközelíthető lesz folyamatosan a KÉSZ-Aréna Városi Sportcsarnok parkolóján keresztül.

2013. május 4-én kb. 13.30 h és 14.00 h között a Kossuth u. lezárásra fog kerülni a Lónyai u. Zrínyi u. közötti szakaszon a Móra Ferenc-szobor koszorúzási ünnepsége miatt.

Szíves megértésüket és türelmüket előre is köszönjük!

Ezek érdekelhetnek még

2021. Június 19. 11:23, szombat | Helyi

Szúnyoggyérítés várható Kiskunfélegyházán

Ezúton értesítjük a lakosságot, hogy Kiskunfélegyháza területén szúnyoggyérítést fognak végezni.

2021. Június 18. 16:49, péntek | Helyi

Gépszörnyet tereltek az M5-ös lajosmizsei pihenőhelyére

A közúti ellenőrök az M0-s autópályán figyeltek fel a túlméretes szállítmányra, amit azonban csak az M5-ös autópálya lajosmizsei pihenőhelyén tudtak megfogni.

2021. Június 18. 14:48, péntek | Helyi

Anyakönyvi hírek

Az alábbiakban friss anyakönyvi híreinket olvashatják.

2021. Június 17. 17:21, csütörtök | Helyi

Másodfokú hőségriasztás lép életbe szombaton 0:00 órától