Városlista
2024. április 26, péntek - Ervin

Hírek

2013. Április 30. 14:22, kedd | Helyi
Forrás: Városüzemeltetés

Forgalomkorlátozások Kiskunfélegyházán

Forgalomkorlátozások Kiskunfélegyházán

Tájékoztatjuk a tisztelt kiskunfélegyházi lakosokat, gépjárművezetőket, illetve Kiskunfélegyházán közlekedő gépjárművezetőket, hogy 2013. május 1-4. között az alábbi forgalomkorlátozásokra kerül sor

Tájékoztatjuk a tisztelt kiskunfélegyházi lakosokat, gépjárművezetőket, illetve Kiskunfélegyházán közlekedő gépjárművezetőket, hogy 2013. május 1-4. között az alábbi forgalomkorlátozásokra kerül sor és tisztelettel kérjük, hogy a forgalomkorlátozásokat szíveskedjenek figyelembe venni, és annak megfelelően közlekedni, ill. megválasztani az útvonalukat.

Szent János tér mozi előtti, az 5-ös. sz. főútra merőleges kis szakasza, illetve a Szakmaközi Művelődési Ház és a nyomda-közéig terjedő szakasza 9.30 h-tól kb. 16 h-ig lezárásra kerül.

Kossuth u. felöl a Szent János téren nem lehet majd áthajtani.

Május 2-án az esti és éjszakai órákban a ballagó középiskolások gyalogos, lovaskocsis, traktoros felvonulásaira kell számítani szerte a városban – elsősorban a fő gyűjtőutakon lehet több csoportra számítani. Kérjük a gépjárművezetők fokozottabb figyelmét!

III. Május 3-án 6.45 h és kb. 11 h között a Kossuth u. teljes lezárása lesz az 5. sz. főúttól egészen a vasútállomásig a diákballagások miatt. Négy helyen lesz keresztirányú, átmenő forgalom átereszekkel biztosítva – ezeken a pontokon is átengedés akkor történik, ha a rendezvény ezt megengedi:

  • Zrínyi u. – Deák F. u. torkolata,
  • Batthyány u. – Attila u. torkolata,
  • Ady E. u. – Dózsa Gy. u. torkolata,
  • Izsáki út – Majsai út torkolata.

A vasútállomás fenti időpontban is megközelíthető lesz folyamatosan a KÉSZ-Aréna Városi Sportcsarnok parkolóján keresztül.

2013. május 4-én kb. 13.30 h és 14.00 h között a Kossuth u. lezárásra fog kerülni a Lónyai u. Zrínyi u. közötti szakaszon a Móra Ferenc-szobor koszorúzási ünnepsége miatt.

Szíves megértésüket és türelmüket előre is köszönjük!

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 21:11, csütörtök | Helyi

105. születésnapját ünnepelte Erzsike néni

Kiskunfélegyháza legidősebb polgára betöltötte 95. életévét.

2024. Április 25. 19:54, csütörtök | Helyi

Anyakönyvi hírek

Az alábbiakban legfrissebb anyakönyvi híreinket olvashatják.

2024. Április 24. 14:04, szerda | Helyi

Gyermekrajzpályázatot hirdet a MÁV a balesetek megelőzése érdekében

A MÁV és az ORFK-Országos Balesetmegelőzési Bizottság közös gyermekrajzpályázatot hirdet iskolásoknak, amelynek témája a biztonságos közlekedés - közölték a szervezők az MTI-vel szerdán.

2024. Április 24. 12:16, szerda | Helyi

Idén is megrendezik a Fülemülék éjszakája programsorozatot

A Fülemülék éjszakája országos rendezvénysorozatra április második felétől május végéig országszerte számos helyszínen várják a madarászok az érdeklődőket.