Városlista
2020. augusztus 9, vasárnap - Emőd

Hírek

2013. Április 30. 14:22, kedd | Helyi
Forrás: Városüzemeltetés

Forgalomkorlátozások Kiskunfélegyházán

Forgalomkorlátozások Kiskunfélegyházán

Tájékoztatjuk a tisztelt kiskunfélegyházi lakosokat, gépjárművezetőket, illetve Kiskunfélegyházán közlekedő gépjárművezetőket, hogy 2013. május 1-4. között az alábbi forgalomkorlátozásokra kerül sor

Tájékoztatjuk a tisztelt kiskunfélegyházi lakosokat, gépjárművezetőket, illetve Kiskunfélegyházán közlekedő gépjárművezetőket, hogy 2013. május 1-4. között az alábbi forgalomkorlátozásokra kerül sor és tisztelettel kérjük, hogy a forgalomkorlátozásokat szíveskedjenek figyelembe venni, és annak megfelelően közlekedni, ill. megválasztani az útvonalukat.

Szent János tér mozi előtti, az 5-ös. sz. főútra merőleges kis szakasza, illetve a Szakmaközi Művelődési Ház és a nyomda-közéig terjedő szakasza 9.30 h-tól kb. 16 h-ig lezárásra kerül.

Kossuth u. felöl a Szent János téren nem lehet majd áthajtani.

Május 2-án az esti és éjszakai órákban a ballagó középiskolások gyalogos, lovaskocsis, traktoros felvonulásaira kell számítani szerte a városban – elsősorban a fő gyűjtőutakon lehet több csoportra számítani. Kérjük a gépjárművezetők fokozottabb figyelmét!

III. Május 3-án 6.45 h és kb. 11 h között a Kossuth u. teljes lezárása lesz az 5. sz. főúttól egészen a vasútállomásig a diákballagások miatt. Négy helyen lesz keresztirányú, átmenő forgalom átereszekkel biztosítva – ezeken a pontokon is átengedés akkor történik, ha a rendezvény ezt megengedi:

  • Zrínyi u. – Deák F. u. torkolata,
  • Batthyány u. – Attila u. torkolata,
  • Ady E. u. – Dózsa Gy. u. torkolata,
  • Izsáki út – Majsai út torkolata.

A vasútállomás fenti időpontban is megközelíthető lesz folyamatosan a KÉSZ-Aréna Városi Sportcsarnok parkolóján keresztül.

2013. május 4-én kb. 13.30 h és 14.00 h között a Kossuth u. lezárásra fog kerülni a Lónyai u. Zrínyi u. közötti szakaszon a Móra Ferenc-szobor koszorúzási ünnepsége miatt.

Szíves megértésüket és türelmüket előre is köszönjük!

Ezek érdekelhetnek még

2020. Augusztus 09. 09:22, vasárnap | Helyi

Felborult egy busz, meghalt egy ember az M5-ös autópályán

2020. Augusztus 08. 12:00, szombat | Helyi

Történelmi emlékek

A Kiskunsági Nemzeti Park legkisebb területegysége, a Szikra és az Alpári-rét a Kecskeméttől mintegy 25 km-re, keletre található Tisza-ártér legértékesebb része.

2020. Augusztus 08. 11:00, szombat | Helyi

Miért nem emlékszünk az álmunkra?

Miért van az, hogy míg egyesek akár napok múltán is fel tudják idézni az álmaikat, addig mások egyáltalán nem emlékeznek rájuk?

2020. Augusztus 08. 09:00, szombat | Helyi

Így hat a testre, ha abbahagyjuk a sportolást

Szinte minden fitneszrajongó életében eljön az a pont, amikor bedobja a törölközőt, mind átvitt, mind szó szerinti értelemben.