Városlista
2020. november 28, szombat - Stefánia

Hírek

2013. Április 30. 14:22, kedd | Helyi
Forrás: Városüzemeltetés

Forgalomkorlátozások Kiskunfélegyházán

Forgalomkorlátozások Kiskunfélegyházán

Tájékoztatjuk a tisztelt kiskunfélegyházi lakosokat, gépjárművezetőket, illetve Kiskunfélegyházán közlekedő gépjárművezetőket, hogy 2013. május 1-4. között az alábbi forgalomkorlátozásokra kerül sor

Tájékoztatjuk a tisztelt kiskunfélegyházi lakosokat, gépjárművezetőket, illetve Kiskunfélegyházán közlekedő gépjárművezetőket, hogy 2013. május 1-4. között az alábbi forgalomkorlátozásokra kerül sor és tisztelettel kérjük, hogy a forgalomkorlátozásokat szíveskedjenek figyelembe venni, és annak megfelelően közlekedni, ill. megválasztani az útvonalukat.

Szent János tér mozi előtti, az 5-ös. sz. főútra merőleges kis szakasza, illetve a Szakmaközi Művelődési Ház és a nyomda-közéig terjedő szakasza 9.30 h-tól kb. 16 h-ig lezárásra kerül.

Kossuth u. felöl a Szent János téren nem lehet majd áthajtani.

Május 2-án az esti és éjszakai órákban a ballagó középiskolások gyalogos, lovaskocsis, traktoros felvonulásaira kell számítani szerte a városban – elsősorban a fő gyűjtőutakon lehet több csoportra számítani. Kérjük a gépjárművezetők fokozottabb figyelmét!

III. Május 3-án 6.45 h és kb. 11 h között a Kossuth u. teljes lezárása lesz az 5. sz. főúttól egészen a vasútállomásig a diákballagások miatt. Négy helyen lesz keresztirányú, átmenő forgalom átereszekkel biztosítva – ezeken a pontokon is átengedés akkor történik, ha a rendezvény ezt megengedi:

  • Zrínyi u. – Deák F. u. torkolata,
  • Batthyány u. – Attila u. torkolata,
  • Ady E. u. – Dózsa Gy. u. torkolata,
  • Izsáki út – Majsai út torkolata.

A vasútállomás fenti időpontban is megközelíthető lesz folyamatosan a KÉSZ-Aréna Városi Sportcsarnok parkolóján keresztül.

2013. május 4-én kb. 13.30 h és 14.00 h között a Kossuth u. lezárásra fog kerülni a Lónyai u. Zrínyi u. közötti szakaszon a Móra Ferenc-szobor koszorúzási ünnepsége miatt.

Szíves megértésüket és türelmüket előre is köszönjük!

Ezek érdekelhetnek még

2020. November 27. 12:02, péntek | Helyi

Hamarosan regisztrálni lehet a koronavírus elleni vakcinára

Várhatóan már a jövő héten elindul egy internetes és levélben történő regisztrációs lehetőség, hogy aki kér majd koronavírus elleni oltást, az már most feliratkozhasson.

2020. November 27. 11:57, péntek | Helyi

Az országos főállatorvos elrendelte a baromfik zártan tartását

November 26-án, azonnali hatállyal elrendelte a baromfik kötelező zártan tartását Bognár Lajos országos főállatorvos.

2020. November 27. 11:56, péntek | Helyi

Megújul a kisvasút Tiszakécskén

A projektben új kilátó és a kisvasúthoz kapcsolódó végállomás is épül.

2020. November 27. 11:03, péntek | Helyi

Elhunyt Balázs Fecó zenész

Életének hetvenedik évében, csütörtökön este elhunyt Balázs Fecó Kossuth- és Liszt Ferenc-díjas zenész - közölte pénteken az MTI-vel a család nevében Várkonyi Attila dj, műsorvezető.