Városlista
2020. december 2, szerda - Melinda

Hírek

2020. Október 27. 14:16, kedd | Helyi
Forrás: Kiskunfélegyházi Polgármesteri Hivatal Városüzemeltetési Osztálya

Forgalmi korlátozások Mindenszentek és Halottak napján

Forgalmi korlátozások Mindenszentek és Halottak napján

A Kiskunfélegyházi Polgármesteri Hivatal Városüzemeltetési Osztálya tájékoztatja az október 30. és november 1. között a Felső- és Alsótemetőkbe látogató járművezetőket, hogy a temetők környékén az alábbi forgalmirend-változásokra számíthatnak:

  • A Nádasdy utca, Ficsór József utca és temető közötti szakaszán, mindkét oldalon tilos a megállás, parkolás, illetve ez a szakasz egyirányúsításra kerül, gépjárművel behajtani csak a Ficsór József u. felől lehet.
  • A Felsőtemető területére a forgalomirányítók csak a mozgássérült, mozgásában korlátozott személyeket szállító gépjárművek behajtását engedélyezik.
  • A Felsőtemető a Radnóti utca felől is megközelíthető lesz, a behajtás csak a ravatalozóig engedélyezett.
  • A Felsőtemetőnél a gépjárművek a temetőt az északi, Radnóti u. felöli kapun tudják elhagyni, a temetői út egyirányúsítása miatt.
  • A Felsőtemető parkolójából kihajtás a B. Szabó József utcán, az 5-ös főúti körforgalom irányába (a Spar áruház felé) történik.
  • Alsótemetőnél a Jókai u. temető felöli szakaszán és az Irányi D. utca teljes szakaszán (Shell üzemanyag-töltő állomásig) a belváros felöli oldalon a megállás október 30. 06:00 órától november 1. 22.00 óráig tilos.
  • Alsótemetőnél a mozgássérült, mozgásában korlátozott személyeket szállító gépjárművek behajtása az Irányi D. utca felől a főbejáraton, a Csanyi út felől (Bozóki sírköves melletti úton) és a Pázsit utca felől történik.

A városüzemeltetési osztály munkatársai, valamint a forgalomterelésben résztvevő rendőrök, polgárőrök tisztelettel kérik az érintett lakókat, közlekedőket a megváltozott közlekedési rend betartására.

A temetők október 30-tól november 1-ig 06:00 órától, 22:00 óráig tartanak nyitva. A temetők területén belül, csak nyitvatartási időben lehet tartózkodni.

Ezek érdekelhetnek még

2020. December 01. 16:53, kedd | Helyi

Humánmeteo: megvisel a csípős hideg

Szerdán nem érkezik front az ország fölé. A reggeli időszakban fagyni fog, de délután sem lesz túl meleg.

2020. December 01. 16:08, kedd | Helyi

Felfüggesztik a magyar megyei matricák eladását

A Nemzeti Útdíjfizetési Szolgáltató Zrt. november 30-án leállította a megyei matricák értékesítését a viszonteladók körében.

2020. December 01. 16:00, kedd | Helyi

Akár félmilliárd forintra bírságolható a magyar vásárlóknak rosszabb terméket kínáló multi

Tisztességtelen kereskedelmi gyakorlatként lesz szankcionálható a kettős minőség 2022 májusától, miután az Országgyűlés ellenszavazat nélkül elfogadta a fogyasztóvédelmi törvény módosítását

2020. December 01. 13:44, kedd | Helyi

Ezeket a családtámogatási kedvezményeket szavazta meg az Országgyűlés

Ismertette a családokért felelős tárca nélküli miniszter az otthonteremtési program új elemeinek részletszabályait, amelyeket kedden megszavazott az Országgyűlés.