Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2019. Október 12. 19:40, szombat | Helyi
Forrás: hirado.hu

Folytatódik az indián nyár

Folytatódik az indián nyár

Vasárnap éjjel kezdetben jobbára derült vagy gyengén felhős idő lesz...

...majd az éjszaka második felében elsősorban a Dunántúlon, valamint az északi megyékben egyre nagyobb területen képződik köd, illetve alacsonyszintű rétegfelhőzet. Többnyire mérsékelt lesz a légmozgás.

A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet általában 4 és 12 fok között alakul, de az északi völgyek, valamint a homokhátságok derült, szélvédett részein ennél hidegebb is lehet – írja az Országos Meteorológiai Szolgálat.

Napközben az éjszaka képződő köd, illetve alacsonyszintű rétegfelhőzet az Alpokalján néhol akár délutánig makacsul tarthatja magát, másutt várhatóan még a reggeli, délelőtti órákban feloszlik, és ezt követően sok napsütésre, száraz időre lehet számítani többnyire kevés fátyolfelhő mellett. Helyenként megélénkül a délies szél.

A legmagasabb nappali hőmérséklet többnyire 19 és 24 fok között várható, de az Alpokalja tartósabban ködös tájain ennél alacsonyabb értékek is valószínűek.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 19. 15:09, péntek | Helyi

Újabb Balázs Árpád AMI - Battyány iskolás diák sikere

Hétfőn Szegeden, a Király-König Péter Zenei Alapfokú Művészeti Iskolában rendezte meg a Fesztivál Akadémia a II. Halász Ferenc Tehetségkutató versenyt.

2024. Április 19. 13:59, péntek | Helyi

Anyakönyvi hírek

Az alábbiakban legfrissebb anyakönyvi híreinket olvashatják.

2024. Április 19. 08:13, péntek | Helyi

Elmarad a Szivárvány Majális

A Szivárvány Személyes Gondoskodást Nyújtó Intézmény vezetősége tájékoztatja a tisztelt lakosságot, hogy az idei, 2024-es Szivárvány Majális technikai okok miatt elmarad.

2024. Április 19. 07:17, péntek | Helyi

Bronzérem a tájékozódási túraversenyen

2024. április 13-án Pirtón rendezte meg a Rezét SE tájékozódási túraversenyét.