Városlista
2024. április 23, kedd - Béla

Hírek

2014. Január 15. 15:30, szerda | Helyi sport
Forrás: - Varga Ferenc -

Folytatódik a bajnokság a női futsal NB-I-ben

Folytatódik a bajnokság a női futsal NB-I-ben

A hétvégén folytatódik a bajnokság, a 13. fordulóban a bajnoki táblázat listavezetője a 8. helyen álló Tolna-Mözs csapatát fogadja.

A hétvégén folytatódik a bajnokság, a 13. fordulóban a bajnoki táblázat listavezetője a 8. helyen álló Tolna-Mözs csapatát fogadja. A vendégek szeretnének a táblázaton, jelenlegi helyezésükön javítani, amit már a Persecutor Karácsonyi Kupán is megmutattak, hiszen a második helyet szerezték meg, a tornát megnyerő Astra együttese mögött.
Amióta Horváth György lett a csapat edzője, felszabadultabban játszanak a tolnai lányok.
Mindkét együttes bejutott a Magyar Kupa elődöntőjébe, bár az első mérkőzéseken nem sikerült olyan eredményeket elérni, mint amire számítottak, így izgalmasak lesznek a visszavágók.

Az évad első bajnoki találkozóján várható, hogy kiélezett, izgalmas mérkőzést játszanak a csapatok. A bajnoki táblázat első helyén álló Astra-Bulls legfontosabb célja, hogy jó játékkal begyűjtse a három bajnoki pontot.

Az Astra Kiskunfélegyházi Bulls – Tolna-Mözs bajnoki mérkőzést január 18-án, szombaton 16 órakor rendezik a KÉSZ Aréna Sportcsarnokban.

A szervezők szeretettel várnak minden sportbarátot, érdeklődőt, szükség lesz, hogy a szurkolók jó hangulatot varázsoljanak a csarnokba.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 22. 14:07, hétfő | Helyi sport

Diákolimpiai bajnok lett a József Attila iskola csapata

A József Attila Sportiskolai Általános Iskola tanulói az utóbbi 3 évben állandó résztvevői az Asztalitenisz Országos döntőjének, ahol 3 csapattal és két egyéni versenyzővel képviselték magunkat.

2024. Április 22. 11:36, hétfő | Helyi sport

A hétvégén is bizonyítottak a félegyházi birkózók

A hétvégén válogatott versenyzőink mérettették meg magukat különböző nemzetközi versenyeken határon innen és túl.

2024. Április 09. 16:16, kedd | Helyi sport

Áprilisi éremeső a Koppányoknál

2024. április 06-án a Kiskunfélegyházi Reptéren versenyeztek a Koppányok. A versenyt mely a 2024-es Sólyompróba sorozat 2. állomása volt, a KHTK Fénypárduc Íjász Szakosztálya szervezte.

2024. Április 09. 12:27, kedd | Helyi sport

Czakó Zoltán kijutott a Európa-Bajnokságra

Már biztosan megszerezte a válogatott mezt Czakó Zoltán, a Kiskunfélegyházi Birkózó SE versenyzője.