Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2021. Szeptember 19. 18:02, vasárnap | Belföld
Forrás: infovárosok/police.hu - illusztráció: pixabay

Fogva tartanak és le fogják vágni az ujjaim!

Fogva tartanak és le fogják vágni az ujjaim!

Az unokázós csalók ezzel csaltak ki pénzt és ékszereket egy idős asszonytól – most a budapesti rendőrök kezdeményezték letartóztatásukat.

Az Egyesült Királyságban bejegyzett telefonszámról hívtak fel egy 75 éves budapesti asszonyt tavaly júniusban. A telefonáló magát a sértett fiának kiadva azt állította, hogy bajba került és egy újbudai lakásban tartják fogva. A kétségbeesett nőnek előadta, hogy ha nem segít kifizetni a többmilliós tartozását, akkor nem fogják szabadon engedni és levágják az ujjait. Az idős nő magához vette a közel félmillió forintnak megfelelő valutát, és a több mint másfél millió forint értékű aranyékszert, amit a telefonáló utasításának megfelelően egy angyalföldi cím előtt rakott le – közölte a rendőrség.

A fővárosi rendőrök nemsokkal a csalás után azonosították és elfogták a bűncselekménnyel gyanúsítható 26 éves K. Györgyöt és 58 éves B. Anikót, harmadik társukra, a 32 éves Sz. Krisztiánra 2021. szeptember 16-án került bilincs.

A bíróság a csalás bűntett miatt folytatott eljárásban tavaly elrendelte K. György és B. Anikó letartóztatását, a XXI. Kerületi Rendőrkapitányság pedig őrizetbe vétele mellett kezdeményezte Sz. Krisztián letartóztatását is.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 18. 14:32, csütörtök | Belföld

Átadták a 33. számú főút 2x2 sávra bővített újabb szakaszát

Elkészült a 33. számú főút újabb szakasza, ezzel Debrecentől Látóképig 2x2 sávon közlekedhetnek a járművek - hangzott el az útszakasz csütörtöki átadó ünnepségén.

2024. Április 18. 14:30, csütörtök | Belföld

A kormány szerint a vendégmunkások nem fogják kiszorítani a magyarokat a magyar munkahelyekről

A vendégmunkások nem fogják kiszorítani a magyarokat a magyar munkahelyekről - mondta a Nemzetgazdasági Minisztérium foglalkoztatáspolitikáért felelős államtitkára csütörtökön a Kossuth rádió műsorában.

2024. Április 18. 14:29, csütörtök | Belföld

Magyarországon nőtt a második legnagyobb arányban a tisztán elektromos autók értékesítése márciusban

Magyarországon nőtt a második legnagyobb arányban a tisztán elektromos autók értékesítése márciusban - közölte az Energiaügyi Minisztérium (EM) csütörtökön a Facebook oldalán közzétett bejegyzésben.

2024. Április 18. 14:27, csütörtök | Belföld

Kis és közepes vállalkozók kaphatnak teret az eMagon

Együttműködést kötött a VOSZ és az eMAG a magyar kkv-k online értékesítési csatornáinak fejlesztésére