Városlista
2024. április 26, péntek - Ervin

Hírek

2022. Augusztus 04. 11:18, csütörtök | PR
Forrás: (x)

Flatco.hu – az ingatlanbérlés innovatív modellje

Flatco.hu – az ingatlanbérlés innovatív modellje

Kis túlzással élve a különböző ingatlancégekkel Dunát lehetne rekeszteni. Épp ezért számukra is fontos, hogy valamilyen módon kitűnjenek a tömegből.

Ennek kiváló módja lehet innovatív bérlési modellek kialakítása és a bérlőbarát hozzáállás. A Flatco pedig éppen ebben a legjobb.

Az ingatlanpiac új szelei

Az ingatlanpiac az egyik legstabilabb érdeklődésre számot tartó szektor. Ezt a figyelmet pedig tovább növelik az elmúlt években felbukkant kedvező hitelkonstrukciók. Vásárlók és bérlők keresik folyamatosan az elérhető lehetőségeket a piacon, a rotáció pedig meglehetősen nagy. Ennek megfelelően a kínálat is kifejezetten sokszínű, dinamikusan változó és folyamatosan új lehetőségekkel bővülő. Az ingatlancégek számára pedig egyre nagyobb kihívás kitűnni a tömegből.
Az ügyfelek alapvetően nem várnak semmi kiemelkedőt egy ingatlancégtől. Legyen megbízható, segítőkész, az ügymenet legyen gördülékeny és reális áron értékesítsék az ingatlanokat. Céges oldalról persze már önmagában ennek megfelelni is komoly feladat, ám mindenképpen alapelvárás. Adott esetben pedig olyan szereplőkkel is találkozhatunk, akik egy szinttel mindig feljebb emelik a lécet és korszerű, újító megoldásokat alkalmaznak. Ha kíváncsiak vagyunk ez mit is jelent, irány a https://flatco.hu oldal.

A saját tulajdon minősége

A flatco.hu és a mögötte álló cég, a Flatco, viszonylag friss szereplőnek számít a hazai piacon, ugyanakkor a tapasztalati tőkét nem csupán az elmúlt évekből hozzák magukkal. Ez a frissesség pedig a cég filozófiájában is megjelenik. Elméletük szerint –ezt kínálatuk is alátámasztja – a prémium minőség is lehet elérhető árú. Ezt a saját szemünkkel is ellenőrizhetjük a flatco.hu hirdetéseit böngészve. De hogyan lehetnek erre képesek, mit csinálnak másképp?

A titok leginkább az értékesítési modellben keresendő. A Flatco által bérlésre kínált lakások ugyanis a cég saját tulajdonában vannak. A saját tulajdon minősége pedig egyben a vállalkozásról is bizonyítványt állít ki. Ennek megfelelően pedig hatalmas odafigyeléssel, szakértő csapattal és a bérlők iránti maximális elkötelezettséggel kerülnek felújításra és átalakításra a cég által birtokolt lakások és üzlethelyiségek. Ez tisztán látszik a flatco.hu oldalt böngészve is.

A közösség ereje

A cég filozófiája tehát abszolút bérlőközpontú, ezzel pedig maximálisan képesek kiemelkedni az ingatlancégek tömegéből. A bérlői bizalom az, amely képes hosszútávon is sikeressé tenni egy ilyen profilú vállalkozást, így a Flatco is folyamatosan ezen dolgozik. Kulcsszerepet szánnak például a közösség megerősítésének, egy „bérlői család” kialakításának. A flatco.hu vonatkozó menüpontját böngészve jól látható, hogy erre kifejezetten nagy figyelmet fordítanak.

A céljuk, hogy a Flatco bérlői egy összetartó közösséget alkossanak. Erre alapvetően meglehetősen kevés figyelem hárul, holott egy cég számára nem is kell jobb reklám, mint elégedett bérlők csoportjai. A cég számos lehetőséget biztosít a lakók közösségének kiépítésére és megerősítésére. Rendezvények, programok várják bérlőiket, akik így tényleg egy család részének érezhetik magukat. Ez pedig összeadva az innovatív bérlési modellel jóval több, mint amit a hazai piac edd

Címkék: bérlakás, ingatlan, lakás

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 22. 19:37, hétfő | PR

Indul a Nemzeti Faültetés Napja: Legyen Magyarország Európa legzöldebb országa!

2024. április 22-én, a Föld napján indítja útjára a 10 millió Fa országos közössége a Nemzeti Faültetés Napját

2024. Április 16. 10:59, kedd | PR

K&H: ennyivel emelkedett a gyerekinfláció

háromezer forint ma már nem elég két hamburgerre, két évvel ezelőtt még három is kijött ennyiből

2024. Március 06. 10:17, szerda | PR

K&H: a látvány mindent visz

az iskolások zöme értékelné, ha szakembertől hallana a pénzügyekről

2024. Március 06. 07:26, szerda | PR

Új számsorsjátékkal jelentkezik a Szerencsejáték Zrt. – Itt a Napi Mázli

Tíz évvel az Eurojackpot hazai megjelenése és közel húsz esztendővel a legutóbbi magyar fejlesztésű lottó bevezetése után új számsorsjátékkal jelentkezik a Szerencsejáték Zrt.