Városlista
2024. április 16, kedd - Csongor

Hírek

2020. November 25. 15:46, szerda | PR

Fertőtlenítő takarítás specialistája

Fertőtlenítő takarítás specialistája

Stabilizált ózonos vizet előállító berendezést, valamint egyéb elektromos fertőtlenítő eszközöket szereztek be -

- fertőtlenítő csapatokat képeztek ki, újfajta vegyszereket alkalmaznak a takarítási szolgáltatásokban piacvezetők között számon tartott Jánosik és Társai Kft.-nél. A cég tulajdonosa, Jánosik Lajos elmondta azt is, hogy a vírusjárvány kényszerítette a céget az új technológiák, eszközök, munkamódszerek bevezetésére.

A home office munkarend és kijárási korlátozások érezhetően csökkentették a megrendelők napi takarításra vonatkozó igényeit a cégnél. Ugyanakkor ötszáz eseti ajánlatból száz fertőtlenítéssel, fertőtlenítő takarítással kapcsolatos. Ezeken felül, ahol folyamatosan napi takarítást végeznek, ott is rendszeresen fertőtlenítenek. Van olyan élelmiszeripari cég, amelyik hetente kér speciális berendezésekkel végzett fertőtlenítést.
Mivel a Jánosik és Társai Kft. kórházakban, gyógyszergyárakban, üzletláncoknál is végez takarítási szolgáltatást, fel kellett térképezniük, hogy a hagyományos fertőtlenítőszerek hirtelen hiányát miként tudják pótolni. Az így beszerzett ózonvizes technológián alapuló berendezéssel a baktériumok, vírusok, egyéb kórokozók 99.99 százalékát el tudják pusztítani. A klórnál 50 százalékkal hatékonyabb, környezetbarát, és nem tartalmaz az egészségre ártalmas anyagokat. A hagyományos fertőtlenítő szerekkel végzett takarítás mellett a társaság háromféle elektromos berendezést is alkalmaz, amelyekből kettő hideg köd előállításával fertőtleníti a légteret és a felületeket, a harmadik pedig porlasztásos eljárással fertőtlenít minden vízszintes és függőleges felületet. A speciális mobil fertőtlenítő csapatuk munkatársai olyan eszközöket használnak, melyekkel akár több ezer négyzetméter alapterületű létesítmények légtereit és felületeit tudják rövid időn belül fertőtleníteni virucid hatású oldattal. Az ilyen berendezések használatához gázmesteri végzettség szükséges.
A több lábon álló Jánosik és Társai Kft. ez évre tervezett árbevétele a korábbi évekhez hasonlóan meghaladja a 10 milliárd forintot. Ebből a takarítási üzletág több mint ötven százalékban részesül.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Március 06. 10:17, szerda | PR

K&H: a látvány mindent visz

az iskolások zöme értékelné, ha szakembertől hallana a pénzügyekről

2024. Március 06. 07:26, szerda | PR

Új számsorsjátékkal jelentkezik a Szerencsejáték Zrt. – Itt a Napi Mázli

Tíz évvel az Eurojackpot hazai megjelenése és közel húsz esztendővel a legutóbbi magyar fejlesztésű lottó bevezetése után új számsorsjátékkal jelentkezik a Szerencsejáték Zrt.

2024. Március 01. 10:23, péntek | PR

Hogyan rendezd be lakásodat vintage stílusban?

A vintage lakberendezési stílus az elmúlt években megtartotta népszerűségét. Ezen stílust az antik bútorok, a régi időket idéző dekoráció és a romantikus, természetes összkép jellemzi legjobban.

2024. Február 26. 14:46, hétfő | PR

Benzinkutakat üzemeltetnek

A Jánosik és Társai Kft. nyerte el az egyik legnagyobb üzemanyag töltőhálózat állomásain lévő épületek, építmények, épületvillamossági- épületgépészeti berendezések működéséhez szükséges üzemeltetési feladatokat