Városlista
2020. június 4, csütörtök - Bulcsú

Hírek

2019. Február 26. 10:29, kedd | Helyi sport
Forrás: Vas Tibor

Fénypárducok a KRESZ versenyen

Fénypárducok a KRESZ versenyen

A Freddo Kft. legújabb KRESZ táblákat felvonultató célkészletét próbálhatták ki az íjászok Kecskeméten. A 20 célos teremversenyen 12 fővel vett részt a Fénypárducok csapata.

Kicsik-nagyok egyaránt jól érezték magukat, a kinti hideg ellenére jó hangulatúan telt az örömíjász verseny.

A megmérettetés során több kimagasló eredmény is született. Ifj. Bencze László vadászíj gyermek kategóriában 88%-os teljesítménnyel első helyezést ért el, ugyanebben a kategóriában szintén kiemelkedő eredménnyel Mizsei Jácint az előkelő második helyezést érte el.

Kiss Dániel élete első íjászversenyén ifi fiú barebow kategóriában 1. helyezést ért el. Második versenyesként Pásztor Martin ifi fiú vadászíj kategóriában ezüstérmes lett.
Horváth Anna gyermek lány pusztai kategóriában másodikként, míg Horváth Csenge ifi lány vadászíj kategóriában szintén második helyezést ért el.

Akik a dobogó első fokára állhattak, nemcsak az élményekkel, hanem az új táblakészlet egy-egy darabjával is gazdagodtak.

A szakosztályunk minden tagja jól teljesített, gratulálunk Nekik, és köszönjük a szervezők munkáját, akik nélkül nem telt volna ilyen kellemesen ez a hideg februári szombat!

Cikkünkhöz tartozó képeket Varga Imre készítette.
Vas Bianka
Fénypárducok

A Fénypárducok támogatói:
- Integrál ZRT.
- Constantinum Katolikus Óvoda, Általános Iskola, Gimnázium, Szakgimnázium, Kollégium,
-Kiskunfélegyháza Város Önkormányzata

További információk:
A Facebookon: https://www.facebook.com/fenyparducok/
Weboldalunkon: http://fenyparducok.hu/index.php

Kapcsolódó galéria

Ezek érdekelhetnek még

2020. Június 04. 11:41, csütörtök | Helyi sport

III. Nyári szünet Jogging Plus futás

2020. Június 03. 13:12, szerda | Helyi sport

Szarka Ádám a virtuális triatlon győztese

A hazai triatlonszezon is eltolódott néhány hónappal a kialakult vírushelyzet miatt. Ennek a problémának orvoslására virtuális versennyel rukkolt elő egy hazai versenyszervező iroda.

2020. Május 26. 16:02, kedd | Helyi sport

Jótékonykodtak a kiskunfélegyházi triatlonosok

A Magyar Futósport Egyesület a #maradjotthon kampány keretében otthon teljesíthető versenysorozatot szervezett az interneten. A verseny célja, hogy a négy fal fogságában is végezhető mozgásra inspirálja a résztvevőket.

2020. Április 30. 12:25, csütörtök | Helyi sport

Koppány Karantén Kihívás

A koronavírus-járvány miatt szinte minden versenysport leállt a veszélyhelyzet kihirdetése óta. Ez a megszorítás a Turul Koppány Íjászai Hagyományőrző Egyesületet is szigorúan érinti.