Városlista
2021. október 25, hétfő - Bianka

Hírek

2015. Április 13. 14:14, hétfő | Kék hírek
Forrás: Bács-Kiskun megyei Katasztrófavédelem

Fennakadt a kerítésen

Fennakadt a kerítésen

Kiskunfélegyházán, a Tulipán utcában egy személy fémkerítésben fent akadt vasárnap kora délután. A kiskunfélegyházi hivatásos tűzoltók a sérültet létra segítségével leemelték a kerítésről, majd a mentőknek átadták.

Az elmúlt 72 órában a katasztrófavédelem Bács-Kiskun megyei műveletirányítási központjába 18 tűzesettel és 4 műszaki mentéssel kapcsolatos állampolgári bejelentés érkezett.

Kiskunfélegyháza külterületén, egy acél szerkezetes lemez borítású melléképület szigetelése égett pénteken délelőtt. A kiskunfélegyházi és a kecskeméti hivatásos tűzoltók két vízsugárral a tüzet eloltották. Személyi sérülés nem történt.

Pénteken délelőtt Kiskunfélegyháza külterületén egy 120 négyzetméteres használaton kívüli tároló égett. A kecskeméti és a kiskunfélegyházi hivatásos tűzoltók egy vízsugárral oltották el a tüzet. Az esettel kapcsolatban tűzvizsgálati hatósági eljárás indult.

Vasárnap délelőtt Kiskunfélegyházán, a Bajza utca és a Perczel utca kereszteződésében két személygépjármű ütközött, az egyik autó felborult. A balesetben nem sérült meg senki. A kiskunfélegyházi hivatásos tűzoltók a járművet kerekeire állították, majd a helyszínt átadták a rendőrségnek.

Kiskunfélegyházán, a Tulipán utcában egy személy fémkerítésben fent akadt vasárnap kora délután. A kiskunfélegyházi hivatásos tűzoltók a sérültet létra segítségével leemelték a kerítésről, majd a mentőknek átadták.

Vasárnap délután Kiskunfélegyházán, az 5-ös főút 115-ös kilométerszelvényénél egy személygépjármű motortere égett. A kiskunfélegyházi hivatásos tűzoltók egy vízsugárral a tüzet eloltották. Személyi sérülés nem történt.

A hétvégén tizenöt esetben riasztották Bács-Kiskun megye tűzoltóit száraznövényzet tüzéhez, és egy esetben kérték a tűzoltók segítségét forgalmat veszélyeztető fa eltávolításához.

Ezek érdekelhetnek még

2021. Október 25. 16:01, hétfő | Kék hírek

Kifosztás miatt felelhet

Az esztergomi rendőrök őrizetbe vették azt a 33 éves férfit, aki egy bisztróban eltulajdonította a sértett pénztárcáját.

2021. Október 25. 13:04, hétfő | Kék hírek

Több mint nyolcszáz határsértő ellen intézkedtek a rendőrök a hétvégén

845 határsértővel szemben intézkedtek a rendőrök és katonák péntektől vasárnapig - tájékoztatta az Országos Rendőr-főkapitányság hétfőn az MTI-t.

2021. Október 25. 09:03, hétfő | Kék hírek

Vádat emelhetnek a cserbenhagyó ellen

Megállás nélkül hajtott tovább az 56 éves férfi.

2021. Október 24. 15:19, vasárnap | Kék hírek

Gázpisztollyal lövöldöző férfit fogtak el Győrben

Gyanúsítottként hallgatták ki azt a 25 éves férfit, aki Győr-Nádorváros egyik utcájában gáz- és riasztó pisztollyal több lövést adott le, személyi sérülés nem történt