Városlista
2022. január 19, szerda - Sára

Hírek

2013. Július 31. 14:19, szerda | Kék hírek
Forrás: MTI

Feljelentés egy mosonmagyaróvári beteg halála miatt

Feljelentés egy mosonmagyaróvári beteg halála miatt

Feljelentést tett a rendőrségen egy, a napokban az intézményben történt haláleset miatt a mosonmagyaróvári Karolina Kórház főigazgató-főorvosa. Benedek István ennél többet nem kívánt közölni szerdán az MTI érdeklődésére.

A Kisalföld szerdán arról írt: a múlt héten csütörtökön meghalt egy idősebb asszony a kórház nemrégiben átadott új szárnyában lévő műtőben. A nő a szakvélemény szerint feltehetőleg infarktust kaphatott. Másnap egy fiatal betegen végzett beavatkozást kellett hasonló tünetek miatt félbeszakítani.
A Győr-Moson-Sopron megyei napilap úgy tudja, szakemberek szerint felmerült, hogy nem az előírásoknak megfelelően szerelték be a műtőbe az oxigént, illetve az altatógázt vezető csöveket.
Czank Hajnalka százados, a Győr-Moson-Sopron megyei Rendőr-főkapitányság sajtóügyeletese az MTI érdeklődésére szerdán azt közölte: foglalkozás körében elkövetett, halált okozó gondatlan veszélyeztetés gyanújának vétsége miatt indítottak eljárást az ügyben ismeretlen tettes ellen.

Ezek érdekelhetnek még

2022. Január 19. 16:05, szerda | Kék hírek

Óriási sebességgel hajtott be a körforgalomba egy autós

Felfüggesztett fogházbüntetést és járművezetéstől való eltiltást kért az ügyészség arra a férfira, aki tavaly csaknem 160 kilométerrel hajtott be egy balatonfőkajári körforgalomba, és emiatt balesetet szenvedett.

2022. Január 18. 08:00, kedd | Kék hírek

Emberölés áldozata lett egy december végén Budapesten eltűnt férfi

Gyilkosság áldozata lett egy 33 éves érdi férfi, akinek eltűnését édesapja január 5-én jelentette be; a tettes beismerő vallomást tett - közölte a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság főkapitány-helyettese hétfőn.

2022. Január 17. 15:04, hétfő | Kék hírek

Több mint hétszáz határsértő ellen intézkedtek a hétvégén

Péntektől vasárnapig 773 határsértővel szemben intézkedtek a rendőrök és katonák - tájékoztatta az Országos Rendőr-főkapitányság hétfőn az MTI-t.

2022. Január 17. 08:55, hétfő | Kék hírek

Láncfűrész, karó és balta is erőkerült családi perpatvaron

A rendőrök a két család tagjai ellen eljárást indítottak.