Városlista
2021. december 6, hétfő - Miklós

Hírek

2013. December 05. 19:20, csütörtök | Helyi
Forrás: Félegyházi Hírek

Felgyulladtak a fények a város karácsonyfáján

Felgyulladtak a fények a város karácsonyfáján

Ünnepélyes kertek között kapcsolták be ma (december 5-én) a város idei karácsonyfájának fényeit.

Ünnepélyes kertek között kapcsolták be ma (december 5-én) a város idei karácsonyfájának fényeit. A rendezvényen Kapus Krisztián polgármester köszönte meg mindazok munkáját, akik részt vállaltak a fenyő felállításában, díszítésében. A KÖÁI tagiskoláinak mintegy háromszáz diákja fakadt dalra az ünnepi díszbe öltözött karácsonyfa alatt. Közreműködtek a művészeti iskola tanárai. A meleg teáról az Amatőr Király Szakácsok gondoskodtak.

Három iskola – a KÖÁI Platán, Dózsa, József Attila – diákjai, tanáraik, támogató civil szervezetek és az önkormányzat összefogása eredményeként készült el, szépült meg a város idei évi karácsonyfája. A fenyőt a tűzoltók segítségével állították fel a Petőfi téren. A karácsonyfára 5000 led és több száz dísz került a diákok segítségével. A fenyő (kivágásra ítélt fa) az ipari parkból származik. A szállítást és a beemelést a VÉPFU Kft., a fa befaragását a tűzoltók végezték, a kosaras emelődarukat a Szabó Emelőgép Kft. és a VSZKSZ biztosította. A díszeket Tarjányi Xénia tanárnő tervezte, a kivitelezésben, a diákok irányításban Szunyiné Kis Anita rajztanár volt segítségére.

Kapcsolódó galéria

Ezek érdekelhetnek még

2021. December 06. 16:05, hétfő | Helyi

Várja a gyerekeket a Mikulás a Béke téren

2021. december 6-án, hétfőn 17 órakor ellátogat a MIKULÁS a Kiskunfélegyházán a város karácsonyfájához a Petőfi térre.

2021. December 06. 12:18, hétfő | Helyi

Elhunyt Kóbor János, az Omega frontembere

Életének 79. évében meghalt Kóbor János Liszt Ferenc-díjas rockénekes, a Kossuth-díjas Omega együttes alapító tagja – tudatta a zenekar a Facebook-oldalán hétfőn.

2021. December 05. 15:00, vasárnap | Helyi

A kettős kereszt a szeretet erejét is jelképezi

Mint minden évben, idén is felállította a kettős keresztet a Jobbik Magyarországért Mozgalom Kiskunfélegyházi Szervezete a főtéren.