Városlista
2024. április 30, kedd - Katalin, Kitti

Hírek

2018. Október 31. 16:29, szerda | Helyi
Forrás: delmagyar.hu

Félegyházi tetoválók jótékonykodtak: bioptron lápát és játékokat kapott a gyermekklinika hemato-onkológiai osztálya

Félegyházi tetoválók jótékonykodtak: bioptron lápát és játékokat kapott a gyermekklinika hemato-onkológiai osztálya

A Béke Egy Mosollyal Kezdődik Alapítvány és az első Félegyházi Jótékonysági Tetoválófesztivál szervezői 440 ezer forintot gyűjtöttek a közelmúltban.

A Béke Egy Mosollyal Kezdődik Alapítvány és az első Félegyházi Jótékonysági Tetoválófesztivál szervezői 440 ezer forintot gyűjtöttek a közelmúltban, amelyből a Szegedi Tudományegyetem Gyermekgyógyászati Klinika Hemato-onkológiai Osztályát támogatták - írja a delmagyar.hu

A fesztivál gondolata Papp Anett, A Béke Egy Mosollyal Kezdődik Alapítvány vezetője és Kertész-Farkas János tetoválóművész fejében született meg. A rövid átadóünnepségen Anett elmondta, hogy korábban János is beteg volt, és amikor a kezelésekre járt, a felnőttek próbáltak erőt adni a rákos gyerekeknek, de ez gyorsan a megváltozott, mert inkább a gyerekek adtak nekik erőt a kezelések alatt. A bioptron lámpát és a játékokat Bartyik Katalin, egyetemi docens, a hemato-onkológiai osztály vezetője vette át az alapítvány vezetőjétől. A fennmaradó összeggel a Reménysugár - a Dél-Alföldi Haematológiai és Onkológiai Gyermekbetegekért Alapítványt támogatják.

Fotó: delmagyar.hu

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 30. 06:00, kedd | Helyi

A fészkelő erdei fülesbaglyok állományának felmérésében segíthet a lakosság

Az erdei fülesbaglyok fészkelő állományának felmérésében kéri a lakosság segítségét a Magyar Madártani és Természetvédelmi Egyesület (MME).

2024. Április 29. 07:39, hétfő | Helyi

Már csak Bács-Kiskun vármegyében maradt érvényben a tűzgyújtási tilalom

A csapadékos időjárásnak köszönhetően csökkent a tűzveszély, ezért csütörtöktől Bács-Kiskun vármegye kivételével mindenütt visszavonják a tűzgyújtási tilalmat

2024. Április 29. 07:37, hétfő | Helyi

Élvezzük ki a nyárias időt, amíg lehet

Anticiklon alakítja a következő napok időjárását is, majd csütörtökön nedvesebb levegő érkezik, és többfelé fordulhat elő zápor, zivatar az országban.

2024. Április 28. 12:06, vasárnap | Helyi

Hírek az Ótemplomból

2024. április 28. - HÚSVÉT 5. VASÁRNAPJA