Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2013. Július 10. 15:23, szerda | Helyi sport
Forrás: Németh László

Félegyházi sikerek az országos ranglista versenyen

Félegyházi sikerek az országos ranglista versenyen

Balassagyarmaton rendezték meg július 6-án a XXVII. Palóc Triatlon versenyt. A Jogging Plus Szuperinfó Futóklub Triatlon szakosztálya kilenc fővel vett részt a rendezvényen, ami egyben országos ranglista verseny is.

Balassagyarmaton rendezték meg július 6-án a XXVII. Palóc Triatlon versenyt. A Jogging Plus Szuperinfó Futóklub Triatlon szakosztálya kilenc fővel vett részt a rendezvényen, ami egyben országos ranglista verseny is.

A versenyt a sprint távon induló felnőtt férfiak kezdték. Élővízben kellett úszni, ami eltérő rajtolási lehetőséget eredményezett a medencés versenyekhez képest. Az első rajtnál 180 fő indult. A Klubunkból Mátrai Zsoltnak és Trungel Nagy Róbertnek szurkolhattunk. A nők 10 perccel később indultak, ahol szintén népes mezőny rajtolt, több mint 70 fő. Hegyi Brigitta a junior női, Hegyi Dóra az ifi női futamban képviseltette magát. A kerékpáros pályán több mint 250 fő kerékpározott. Ebben a zsúfolt mezőnyben is kiváló eredményeket hoztak el felnőtt férfi, női junior és ifi versenyzőink. Az újoncok futama délben kezdődött és folyamatos rajtokkal a gyermek mezőny, valamint serdülők futama. A gyerekek futama is tekintélyes létszámokkal indult. Egy-egy rajtnál volt mikor 70 fő felett rajtoltak el. A délutáni rajtok is izgalmasak voltak, mert szinte minden futamban érem közeli helyezéssel értek célba versenyzőink.

Eredmények:

Újonc futam:

100 m úszás, 4 km kerékpár, 1 km futás

Hegyi Boglárka 4. helyezés
Fricska Anna 8. helyezés
Trungel Nagy Kolos 4. helyezés

Gyermek futam:

300 m úszás, 8 km kerékpár, 2 km futás

Baltás Olga 10. helyezés

Serdülő futam:

500 m úszás, 12 km kerékpár, 3 km futás

Fricska Fanni 27. helyezés

Spint futam:

750 m úszás, 20 km kerékpár, 5 km futás

Hegyi Dóra 7. helyezés
Hegyi Brigitta 6. helyezés
Mátrai Zsolt 2. helyezés
Trungel Nagy Róbert 6. helyezés

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 24. 16:45, szerda | Helyi sport

Dobos Eszter eredményesen szerepelt a hétvégén

2024. április 20-án a kiskunfélegyházi Zöldmező Lovassport Egyesület csapata Jászkarajenőre látogatott, ahol a Karai Mini Major rendezésében egy színvonalas versenyen vett részt.

2024. Április 23. 19:53, kedd | Helyi sport

Ezüstérmet nyertek a platános asztaliteniszező lányok

Fantasztikusan teljesítettek az Asztalitenisz Diákolimpia Országos Döntő I-II. korcsoport csapatversenyében a Kiskunfélegyházi Platán Utcai Általános Iskola lányai.

2024. Április 22. 14:07, hétfő | Helyi sport

Diákolimpiai bajnok lett a József Attila iskola csapata

A József Attila Sportiskolai Általános Iskola tanulói az utóbbi 3 évben állandó résztvevői az Asztalitenisz Országos döntőjének, ahol 3 csapattal és két egyéni versenyzővel képviselték magunkat.

2024. Április 22. 11:36, hétfő | Helyi sport

A hétvégén is bizonyítottak a félegyházi birkózók

A hétvégén válogatott versenyzőink mérettették meg magukat különböző nemzetközi versenyeken határon innen és túl.