Városlista
2019. november 18, hétfő - Jenő

Hírek

2019. November 09. 14:58, szombat | Helyi
Forrás: BAON

Félegyházi késelés: szerelemféltés miatt halt meg a férfi

Félegyházi késelés: szerelemféltés miatt halt meg a férfi

A félegyházi férfi a kihallgatása során beismerte tettét. A megyei nyomozók őrizetbe vették, és előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására.

A Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Igazgatósága nyomozást rendelt el halált okozó testi sértés bűntett elkövetésének gyanúja miatt pénteken.

A rendelkezésre álló adatok szerint november 8-án 13 óra körül az egyik kiskunfélegyházi családi házban – szerelemféltés okán – vita alakult ki két barát között. A veszekedés során az 54 éves férfi egy körülbelül 6 centiméter pengehosszúságú késsel mellkason szúrta lakótársát. A 45 éves sértett életét a mentők már nem tudták megmenteni, a helyszínen belehalt sérülésébe – számolt be a police.hu szombaton.

A rendőrök előállították a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható kiskunfélegyházi férfit, aki kihallgatása során beismerte tettét. A megyei nyomozók őrizetbe vették őt, és előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására.

(Forrás: BAON)

Ezek érdekelhetnek még

2019. November 16. 17:04, szombat | Helyi

Külföldről vásárolsz online?

Új áfaszabályok lesznek!

2019. November 16. 09:59, szombat | Helyi

Szakmai nappal indult az 5 éves ciklus

A régi hagyományok szerint tartotta az új választási ciklus első polgármesteri fórumát november 14-15-én a Bács-Kiskun Megyei Önkormányzat a kecskeméti Four Points by Sheraton Kecskemét Hotel & Konferenciaközpontban.

2019. November 16. 09:57, szombat | Helyi

Megmérettettek a megyei borok

Olyan érdeklődés fogadta, hogy egy tűt sem lehetett leejteni a kecskeméti Sheraton Hotel konferenciatermében, mely a tavalyi évhez hasonlóan idén is helyszínt biztosított a II. Bács-Kiskun Megyei Bormustrának.

2019. November 16. 09:53, szombat | Helyi

Hat tipp a ráncok ellen

Késleltetett öregedés