Városlista
2024. április 26, péntek - Ervin

Hírek

2014. Október 21. 14:25, kedd | Helyi
Forrás: Police.hu

Félegyházi diák fenyegette, dolgoztatta és lopta meg szobatársait

Félegyházi diák fenyegette, dolgoztatta és lopta meg szobatársait

Vádemelést javasol a rendőrség kényszermunka és lopás ügyében.

A Kiskunfélegyházi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya eljárást folytatott kényszermunka bűntett és lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt J. Richárd 22 éves helyi lakos ellen.

A nyomozás adati szerint a férfi 2013 szeptemberében és októberében, egy kiskunfélegyházi iskola kollégiumában naponta, folyamatosan zaklatta szobatársait, nem hagyta éjjel aludni őket, illetve bántalmazással, fenyegette meg őket, amennyiben nem teljesítik a követeléseit. A gyanúsított rendszeresen utasította a négy fiatalt, hogy rakjanak rendet, vigyék ki a szemetet, mossák ki a ruháit, illetve a sértettekkel masszíroztatta magát.

A megalapozott gyanú szerint J. Richárd a tulajdonosok engedélyük nélkül használta személyes tárgyaikat, illetve fülhallgatót, headsetet, pulóvert és trikót lopott el tőlük.

A rendőrség a nyomozást 2014. október 20-án befejezte, a keletkezett iratokat vádemelési javaslattal küldi meg a Kiskunfélegyházi Járási Ügyészségnek.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 26. 13:44, péntek | Helyi

„Te szedd” akció!

A kiskunfélegyházi Batthyány Lajos Általános Iskola is csatlakozott a „Te Szedd! – Önkéntesen a tiszta Magyarországért” akcióhoz.

2024. Április 25. 21:11, csütörtök | Helyi

105. születésnapját ünnepelte Erzsike néni

Kiskunfélegyháza legidősebb polgára betöltötte 95. életévét.

2024. Április 25. 19:54, csütörtök | Helyi

Anyakönyvi hírek

Az alábbiakban legfrissebb anyakönyvi híreinket olvashatják.

2024. Április 24. 14:04, szerda | Helyi

Gyermekrajzpályázatot hirdet a MÁV a balesetek megelőzése érdekében

A MÁV és az ORFK-Országos Balesetmegelőzési Bizottság közös gyermekrajzpályázatot hirdet iskolásoknak, amelynek témája a biztonságos közlekedés - közölték a szervezők az MTI-vel szerdán.