Városlista
2022. május 19, csütörtök - Ivó, Milán

Hírek

2013. Október 17. 10:53, csütörtök | Helyi
Forrás: Félegyházi Hírek

Félegyházán választják meg a megye szépét!

Félegyházán választják meg a megye szépét!

Városunk ad helyet november 8-án a XXVI. Miss Alpe Adria International Magyarország & Megye Szépe 2013. versenynek.

Városunk ad helyet november 8-án a XXVI. Miss Alpe Adria International Magyarország & Megye Szépe 2013. versenynek. A lányok a versenyen három fordulóban mutatják meg magukat, először megyecímeres pólóban, majd bikiniben és végül alkalmi ruhában. A Miss Alpok Adria Bács-Kiskun megyei versenyére október 22-ig lehet jelentkezni. A nagy hagyományokkal rendelkező, 1988-óta minden évben megrendezett nemzetközi szépségverseny megyei döntőjének fővédnöke Kapus Krisztián Kiskunfélegyháza Város polgármestere.

Az Alpok-Adria Szépségverseny 1988-ban Olaszországban jött létre. A résztvevők az Alpok Adria Közösség országaiból (Olaszország, Németország, Szlovénia, Horvátország, Ausztria, Magyarország, Svájc), valamint a Szlovák Köztársaságból érkeznek. 2006 óta a verseny az Alpok Adria Munkaközösség támogatását is élvezi. 2010-től az Alpok Adria hírnevét kiaknázva a rendezvényt összekapcsolták a Megye Szépe versennyel, létrehozva egy nemzeti versenyt, melyben minden megye részt tud venni. A győztes az országos versenyen, további siker esetén a nemzetközi döntőn képviselheti megyéjét, jó hírnevet szerezve az országnak. Ez idáig öt alkalommal került magyar lány fejére a korona.
Az elismert művészek mellett helyi tehetségek lépnek színpadra, tánccsoportok, énekesek, zenekarok – maradandó élményt nyújtva a nézőknek. Így nem csupán egy szépségversenyt láthatnak a nézők, hanem egy kulturális rendezvényt is, mely kellemes szórakozást biztosít mindenki számára.

Ezek érdekelhetnek még

2022. Május 18. 18:24, szerda | Helyi

Visszatérések, kezdetek és versenyek a Koppányoknál

2022. Május 18. 12:42, szerda | Helyi

Bajt okoz, ha túlzásba visszük a vízfogyasztást

Mi történik, ha túl sok vizet iszunk? Mik a jelei annak, hogy nem tartottuk a mértéket?

2022. Május 17. 19:05, kedd | Helyi

Saját öccsét élesztette újra egy bugaci férfi

Tegnap kérték a mentők gyors segítségét, ahhoz az 55 év körüli férfihez, aki vacsora közben nyelt félre egy szalonnadarabot.

2022. Május 17. 19:00, kedd | Helyi

Halálos baleset történt Jászszentlászló közelében

Egy 33 éves férfi halt meg a balesetben.