Városlista
2024. április 18, csütörtök - Andrea

Hírek

2014. November 18. 08:31, kedd | Helyi
Forrás: Katasztrófavédelem

Félegyházán kigyulladt a kazán a fóliasátorban

Félegyházán kigyulladt a kazán a fóliasátorban

Az elmúlt 24 órában a katasztrófavédelem Bács-Kiskun megyei műveletirányítási központjába három tűzesettel és egy műszaki mentéssel kapcsolatos állampolgári bejelentés érkezett.

Kiskunfélegyháza, IX. kerületben egy fóliasátorban kialakított kazánház égett hétfőn este. A kiskunfélegyházi hivatásos tűzoltók két darab vízsugárral a tüzet eloltották. Személyi sérülés nem történt.

Bugac, Jakabi utcában egy kémény szikrázott hétfőn este. A kiskunfélegyházi hivatásos és a bugaci önkéntes tűzoltók a kéményt az alsó tisztítónyílásán keresztül, tükör segítségével megvizsgálták, megállapították, hogy a begyújtás után a kémény felső részében lerakódott kátrány égett, szikrázott, amit a tűzoltók felügyelet mellett kiégettek.

Katymár közelében, az 5508. számú út 9. kilométer szelvényénél egy kisfurgon árokba borult hétfőn délután. Az bácsalmási önkormányzati és a katymári önkéntes tűzoltók a járművet áramtalanították. Személyi sérülés nem történt.

Felrobbant egy fűtéshez használt gázpalack a palackok cseréje közben, emiatt félig összedőlt egy nyolcvan négyzetméteres épület Kunpeszér külterületén, kedden hajnalban. Az épületben tartózkodó két embert a mentési munkálatokat végző dabasi hivatásos és a kunszentmiklósi önkormányzati tűzoltók menekítették ki az épületből. Az egyik kimenekített ember a robbanásban súlyosan megsérült, őt a mentők kórházba szállították. A tűzoltók munkáját a helyszínen segítette a Bács-Kiskun megyei katasztrófavédelmi műveleti szolgálat is.

A kép illusztráció

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 17. 19:05, szerda | Helyi

Élénkül a gasztroturizmus Magyarországon a szakértők szerint

Élénkül a gasztroturizmus Magyarországon, egyre többen érkeznek az országba azért, hogy megismerjék a magyar konyha remekeit

2024. Április 17. 15:38, szerda | Helyi

Ujjé a Ligetben nagyszerű

A MEDVE Matek szervezői abban hisznek, hogy izgalmas és élvezettel teli szellemi kihívásokon keresztül bárki közelebb kerülhet a matematika világához.

2024. Április 16. 17:27, kedd | Helyi

Dobogós eredmény országos angol versenyen

Kiemelkedő eredményeket értek el a mórások a HEBE Kft. angol nyelvű országos egyfordulós levelezős egyéni és csapatversenyén.

2024. Április 16. 16:36, kedd | Helyi

Összeütközött két gépkocsi az 5-ös főúton

Kiskunfélegyháza határában akadályozza a forgalmat a baleset.