Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2019. Június 17. 08:33, hétfő | Helyi
Forrás: hirado.hu

Féláron vonatozhatunk az orfűi fesztiválra

Féláron vonatozhatunk az orfűi fesztiválra

A MÁV-START és a GYSEV június 19-22. közötti Fishing on Orfű Fesztiválra utazóknak ötvenszázalékos alkalmi menettérti kedvezményt biztosít bármely belföldi állomásról a pécsi vasútállomásig.

A kedvezmény másodosztályra érvényes. Első osztályon történő utazáshoz meg kell váltani a kocsiosztály különbözeti jegyet, a feláras vonatokra a pót- és helyjegyet, illetve a gyorsvonati pótjegyet – írja közleményében a MÁV-START.

A kedvezményes retúrjegy érvénytartama megegyezik az azonos távolságra szóló teljes árú menettérti jegy érvénytartamával, azzal a korlátozással, hogy az utazást legkorábban június 18-án lehet megkezdeni, a visszautazást pedig legkésőbb a rendezvényt követő napon, június 23-án éjfélig be kell fejezni.

A kedvezmény érvényesítéséhez a menettérti jegyet a rendezvény helyszínén le kell bélyegeztetni. A bélyegzés elmulasztása esetén az alkalmi menettérti jegyet a kalauz a vonaton teljes árú menetjegyre egészíti ki, és felszámítja a menettérti útra a pótdíjat is. A bélyegzést a rendezvény teljes ideje alatt az orfűi Panoráma Campingnél végzik – tették hozzá.

Idén is közlekednek fesztiválbuszok a pécsi vasútállomás és az orfűi strand buszmegálló között. A buszok csak a két végállomáson állnak meg. Bővebb információ a fesztivál honlapján.

Címkék: fesztivál, Orfű

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 18. 08:00, csütörtök | Helyi

Szép eredmények a Tudásbajnokságon

A Batthyány Lajos Általános Iskola tanulói közül sokan részt vettek a Tudásbajnokság fordulóiban, közülük többen továbbjutottak a Bács-Kiskun vármegyei fordulóba. Sok szép eredményről számolhatunk be.

2024. Április 17. 19:05, szerda | Helyi

Élénkül a gasztroturizmus Magyarországon a szakértők szerint

Élénkül a gasztroturizmus Magyarországon, egyre többen érkeznek az országba azért, hogy megismerjék a magyar konyha remekeit

2024. Április 17. 15:38, szerda | Helyi

Ujjé a Ligetben nagyszerű

A MEDVE Matek szervezői abban hisznek, hogy izgalmas és élvezettel teli szellemi kihívásokon keresztül bárki közelebb kerülhet a matematika világához.

2024. Április 16. 17:27, kedd | Helyi

Dobogós eredmény országos angol versenyen

Kiemelkedő eredményeket értek el a mórások a HEBE Kft. angol nyelvű országos egyfordulós levelezős egyéni és csapatversenyén.