Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2015. Július 03. 07:13, péntek | Belföld
Forrás: MTI - fotó:police.hu

Feladta magát Kínában az Akácfa utcai gyilkosság gyanúsítottja

Feladta magát Kínában az Akácfa utcai gyilkosság gyanúsítottja

Kínában feladta magát az a kínai állampolgárságú férfi, akit a magyar rendőrség a május eleji, Akácfa utcai gyilkossággal gyanúsít - erősítette meg a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) az értesülést.

Lapinformációk szerint az egy 19 éves nő megölésével gyanúsított 32 éves Jao Kao-peng Pekingben adta fel magát a rendőrségen.

A BRFK megerősítette az értesülést, azt közölve: nemzetközi rendőri együttműködés keretében jutott a tudomásukra, hogy a férfi Kínában feladta magát. A kínai hatóságok felvették a kapcsolatot a magyar hatóságokkal.

A BRFK május 2-án közölte, hogy emberölés miatt eljárást indítottak ismeretlen tettes ellen, miután aznap holtan találtak egy 19 éves nőt VII. kerületi, Akácfa utcai lakásában. A rendőrség a kínai Jao Kao-penget gyanúsította meg a gyilkossággal, aki információik szerint elhagyta Magyarországot, emiatt május 19-én európai és nemzetközi elfogatóparancsot adott ki ellene a Budai Központi Kerületi Bíróság.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 24. 18:24, szerda | Belföld

IPOSZ konferencia a Digitalizációs Keretmegállapodás megvalósulásáról

Hévízen, az IPOSZ által szervezett konferencián az európai digitális átmenet és a Digitális Keretmegállapodás végrehajtásának fontossága került előtérbe.

2024. Április 24. 14:31, szerda | Belföld

Orbán Viktor: szakmunka és szakmunkás nélkül nincs jövő

Budapest, 2024. április 24., szerda (MTI) - Az elmúlt 15 évben felépítettük a munkaalapú gazdaságot, és ma már mindenki tudja, hogy szakmunka és szakmunkás nélkül nincs jövő

2024. Április 24. 14:28, szerda | Belföld

Egy budapesti iskolában is gyanús szagokat éreztek, nyomoz a rendőrség

Ismeretlen tettes ellen indított nyomozást a rendőrség a XXIII. kerületi Török Flóris Általános Iskolában szerda reggel történt tömeges rosszullétek miatt, amelyek előtt szúrós szag terjengett az épületben

2024. Április 24. 07:52, szerda | Belföld

A Fidesz-KDNP benyújtotta az újabb gyermekvédelmi törvénycsomagot

A Fidesz-KDNP benyújtotta az újabb gyermekvédelmi törvénycsomagot - jelentette be a Fidesz frakcióvezetője kedden a Facebook-oldalán.