Városlista
2022. január 19, szerda - Sára

Hírek

2014. November 26. 14:08, szerda | Kék hírek
Forrás: Police.hu

Fél napon belül őrizetben a rabló - videóval, fotókkal

Fél napon belül őrizetben a rabló - videóval, fotókkal

A kecskeméti rendőrök beazonosították és elfogták azt az 54 éves nőt, aki egy üzletből ellopott termékek megtartása érdekében megütötte a pénztárost.

Bejelentés érkezett a rendőrségre 2014. november 25-én 8 óra 38 perckor, hogy két órával korábban egy kecskeméti élelmiszerüzletben egy ismeretlen személyazonosságú nő mosóport és fogkrémeket pakolt egy nejlontáskába, majd fizetés nélkül akart távozni. A bolt pénztárosa megpróbálta feltartóztatni a nőt. A vitát dulakodás követte, melynek során az elkövető ököllel arcon ütötte az alkalmazottat. A tettlegesség közben az ismeretlen tettes táskája elszakadt, így abból kiestek az eltulajdonítani kívánt termékek. Ezt követően a nő értékek nélkül elmenekült helyszínről.

A Kecskeméti Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya eljárást indított rablás bűntett elkövetésének gyanúja miatt ismeretlen tettes ellen.A nyomozók adatgyűjtést végeztek, melynek során elemezték a bolt biztonsági kamerája által készített felvételeket. A Kecskeméti Rendőrkapitányság Szabálysértési Előkészítő Alosztályának munkatársai előtt nem volt ismeretlen a keresett nő, így fél napon belül sikerült beazonosítani a rablás bűntett elkövetésével megalapozottan gyanúsítható T. Gabriella 54 éves helyi lakost.

A rendőrök Kecskemét belvárosában elfogták, majd gyanúsítottként hallgatták ki a nőt. A nyomozók kezdeményezték az őrizetbe vett terhelt előzetes letartóztatásának indítványozását.

Ezek érdekelhetnek még

2022. Január 18. 08:00, kedd | Kék hírek

Emberölés áldozata lett egy december végén Budapesten eltűnt férfi

Gyilkosság áldozata lett egy 33 éves érdi férfi, akinek eltűnését édesapja január 5-én jelentette be; a tettes beismerő vallomást tett - közölte a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság főkapitány-helyettese hétfőn.

2022. Január 17. 15:04, hétfő | Kék hírek

Több mint hétszáz határsértő ellen intézkedtek a hétvégén

Péntektől vasárnapig 773 határsértővel szemben intézkedtek a rendőrök és katonák - tájékoztatta az Országos Rendőr-főkapitányság hétfőn az MTI-t.

2022. Január 17. 08:55, hétfő | Kék hírek

Láncfűrész, karó és balta is erőkerült családi perpatvaron

A rendőrök a két család tagjai ellen eljárást indítottak.

2022. Január 16. 12:01, vasárnap | Kék hírek

Csak a kamerát felejtette el a tippadó - VIDEÓ

Az újpesti rendőrök elfogták azt a négy férfit, akik egy IV. kerületi cég irodájából loptak el félmillió forintot.