Városlista
2024. április 24, szerda - György

Hírek

2016. Június 08. 15:09, szerda | Helyi
Forrás: varos.kiskunfelegyhaza.hu

Fejlesztési ötletek felmérése

Fejlesztési ötletek felmérése

Az alábbi felmérés célja, hogy fejlesztési javaslatokat gyűjtsünk össze, amelyeket aztán kategorizálva megfogalmazunk a Helyi Közösségi Fejlesztési Stratégiában.

Kiskunfélegyháza Városáért Helyi Közösség - Fejlesztési ötletek felmérése
Tisztelt Hölgyem/Uram!

Ez egy felmérés, melynek célja, hogy a Kiskunfélegyháza Városáért Helyi Közösség Akciócsoportja a legtöbb ismeretet gyűjtse össze a lakosságtól, civil szervezetektől, vállalkozóktól azokról a közművelődési, közösségi, kulturális fejlesztési elképzelésekről, amelyekről úgy gondolják, hogy szükség lenne Kiskunfélegyházán. A felmérés technikája, hogy fejlesztési javaslatokat gyűjt össze, amelyeket aztán kategorizálva megfogalmazunk a Helyi Közösségi Fejlesztési Stratégiában. Kérem töltse ki a kérdőívet, hogy minél szélesebb körű ismereteink legyenek a fejlesztési igényekről. Amennyiben van az ismerősi körében olyan, akivel szívesen kitöltetné ezt a táblázatot, kérem küldje el neki is! Kitöltés után a KÜLDÉS gomb megnyomásával tudja a kérdőívet beküldeni, melyet június 10-én (péntek)12:00 óráig várunk. Az adatlap kitöltése maximum 5 percet vesz igénybe. Előre is köszönöm az együttműködését!
További információ: www.palyazat.gov.hu (TOP-7.1.1-16 Kulturális és közösségi terek infrastrukturális fejlesztése és helyi közösségszervezés a városi helyi fejlesztési stratégiához kapcsolódva)

Polgármesteri Hivatal
Kiskunfélegyháza, Kossuth u.1.

Felmérés:

https://docs.google.com/forms/d/1e7ouuf9tTcnH4d_jnrwqkgP5TPTZx5VQeYywAzcNd7M/viewform?c=0&w=1

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 24. 14:04, szerda | Helyi

Gyermekrajzpályázatot hirdet a MÁV a balesetek megelőzése érdekében

A MÁV és az ORFK-Országos Balesetmegelőzési Bizottság közös gyermekrajzpályázatot hirdet iskolásoknak, amelynek témája a biztonságos közlekedés - közölték a szervezők az MTI-vel szerdán.

2024. Április 24. 12:16, szerda | Helyi

Idén is megrendezik a Fülemülék éjszakája programsorozatot

A Fülemülék éjszakája országos rendezvénysorozatra április második felétől május végéig országszerte számos helyszínen várják a madarászok az érdeklődőket.

2024. Április 24. 08:11, szerda | Helyi

Vetélkedők, ügyességi versenyek színesítették a Mezgés napot

A Déli Agrárszakképzési Centrum Kiskunfélegyházi Mezőgazdasági és Élelmiszeripari Technikum Szakképző Iskola és Kollégium a Föld napja jegyében rendezte meg szokásos "Mezgés napját" április 22-én.

2024. Április 24. 08:06, szerda | Helyi

Kimagasló eredmény az uszonyos- és búvárúszó országos bajnokságon

Rabi Anna több egyéni csúcsát megdöntötte, illetve váltóban Rónai Anna Zóra, Borbás Luca, Csikai Szonja Vanda csapattársaival ifjúsági korosztályos országos bajnokok lettek.