Városlista
2021. november 29, hétfő - Taksony

Hírek

2017. Július 08. 05:00, szombat | Kék hírek
Forrás: mti

Fehér, zöld, színes – árultak mindenféle drogot a lebukott dílerek

Fehér, zöld, színes – árultak mindenféle drogot a lebukott dílerek

Előzetes letartóztatásba helyezett a bíróság két, kábítószer-terjesztéssel gyanúsított szolnoki férfit - közölte a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság pénteken az MTI-vel.

A rendőrség honlapján olvasható tájékoztatás szerint a két férfi lakásában tartott szerdai házkutatáson kábítószert, új pszichoaktív anyagot és ezek eladásához szükséges eszközöket találtak a rendőrök.

A 30 éves Cs. Tamás ellen kábítószer-kereskedelem, a 28 éves S. Ferenc ellen új pszichoaktív anyaggal visszaélés megalapozott gyanúja miatt indult eljárás.
A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság munkatársai szerdán több szolnoki lakásban - köztük az előzetes letartóztatásba helyezett férfiak lakásaiban - tartottak házkutatást.
A nyomozók 180 gramm új pszichoaktív anyagnak minősülő fehér kristályos anyagot, 47 gramm kábítószernek minősülő zöld növényi anyagot, illetve 21 gramm kábítószergyanús fehér port foglaltak le - közölte a rendőrség.
A rendőrök, a kábítószer porciózásához szükséges eszközöket, mérlegeket és feltehetően kábítószer eladásából származó nagyobb mennyiségű készpénzt is találtak a házkutatások alkalmával.

Ezek érdekelhetnek még

2021. November 29. 19:28, hétfő | Kék hírek

Korrupció miatt letartóztattak egy bv-őrmestert és társát

Korrupciós bűncselekmény miatt letartóztattak egy büntetés-végrehajtási őrmestert és egyik rokonát - közölte a Központi Nyomozó Főügyészség hétfőn az MTI-vel.

2021. November 29. 17:09, hétfő | Kék hírek

Zsebtolvajokat fogtak a rendőrök

Feltételezett zsebtolvajokat fogtak el a fővárosi rendőrök. A gyanú szerint a páros egy gyorsétteremben emelt el egy tárcát és egy mobiltelefont. Utóbbit a tolvaj visszatette, amikor látta, hogy törött a kijelzője.

2021. November 29. 12:01, hétfő | Kék hírek

Meglőtte a barátját egy férfi

A Győri Rendőrkapitányság súlyos testi sértés bűntett kísérlete miatt indított büntetőeljárást a 27 éves férfival szemben.

2021. November 28. 16:08, vasárnap | Kék hírek

Viccnek indult, de a rendőrségen folytatódott az ügy

Egy 26 éves férfi és négy társa ellen folytatott nyomozást fejezték be a rendőrök. Vádemelést javasolnak.