Városlista
2024. április 26, péntek - Ervin

Hírek

2014. Február 22. 17:19, szombat | Helyi
Forrás: Fábián Adrienn

Farsang a KÉSZ ARÉNÁBAN

Farsang a KÉSZ ARÉNÁBAN

Farsangi Mulatságot tartott a KÖÁI

Farsangi Mulatságot tartott a KÖÁI

2014. február 22-én, 14 órai kezdettel rendezték meg Farsangi Mulatságukat a Kész ARÉNA Sportcsarnokban a KÖÁI általános iskolai tanulói. A jelmezes vidám műsort a József Attila, Platán, Dózsa György és a Gátéri Általános Iskola tanulói szolgáltatták a megjelent kedves vendégeknek. Az eseményt Mester Ernő, az intézmény igazgatója nyitotta meg, majd Kapus Krisztián városunk polgármestere kívánt pár szóban kellemes szórakozást a farsangi karneválhoz.
Fantasztikus hangulatban telt a délután, a vidám műsor kivétel nélkül mindenki arcára mosolyt fakasztott az esős, szürke időjárás ellenére is. A jelmezeket tekintve kitettek magukért mind a diákok, mind pedig nevelőik, hiszen az ötletes megvalósítás ékes bizonyítékát láthattuk minden résztvevő ruházatán és sminkjén. Láthattunk tengernyi zöld békát, matrózokat és matrózlányokat, Mátyás király híres Fekete Seregét, de képviseltették magukat a Hupikék Törpikék is élükön Hókuszpókkal. Egy kis időre még a dzsungelbe is beleshettünk egy medve, medvebocs és Maugli társaságában. És ha már mesefigurákról beszélünk, nem maradhatnak el a pöttyös kutyusok sem. A 101 kiskutya jelmeze igazán látványosra sikerült és remekül tarkította a farsangi forgatagot.
Nemcsak színvonalas és szórakoztató műsort láthattak mindazok, akik ellátogattak a sportcsarnokba, hanem egész lényükben feltöltődhettek a farsang hangulatával.

Kapcsolódó galéria

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 21:11, csütörtök | Helyi

105. születésnapját ünnepelte Erzsike néni

Kiskunfélegyháza legidősebb polgára betöltötte 95. életévét.

2024. Április 25. 19:54, csütörtök | Helyi

Anyakönyvi hírek

Az alábbiakban legfrissebb anyakönyvi híreinket olvashatják.

2024. Április 24. 14:04, szerda | Helyi

Gyermekrajzpályázatot hirdet a MÁV a balesetek megelőzése érdekében

A MÁV és az ORFK-Országos Balesetmegelőzési Bizottság közös gyermekrajzpályázatot hirdet iskolásoknak, amelynek témája a biztonságos közlekedés - közölték a szervezők az MTI-vel szerdán.

2024. Április 24. 12:16, szerda | Helyi

Idén is megrendezik a Fülemülék éjszakája programsorozatot

A Fülemülék éjszakája országos rendezvénysorozatra április második felétől május végéig országszerte számos helyszínen várják a madarászok az érdeklődőket.