Városlista
2020. július 5, vasárnap - Sarolta, Emese

Hírek

2019. November 16. 18:12, szombat | Külföld
Forrás: origo.hu

Farokkal a homlokán született a csodakutya (videó)

Farokkal a homlokán született a csodakutya (videó)

A különleges rendellenességgel született állat nem kellett a gazdáinak, ezért utcára dobták Missouriban.

Egy idősebb kutyával együtt találtak rá egy állatvédő csoport tagjai, akik azonnal beleszerettek a nem mindennapi állatba.

A kölyök néhány óra alatt óriási karriert futott be a közösségi médiában, és a „Narwhal the Little Magical Furry Unicorn”, vagyis a „Narwhal, a kis varázslatos szőrös egyszarvú” nevet kapta – írja az Origo.

It’s me Narwhal!! I don’t understand what viral is but my foster mama said my story being viral helps ALL our special needs dogs here at the Mission. You are welcome. I am super excited for being the poster child for “special is awesome”. Sleep tight, k thanks, Narwhally.

A testi fogyatékossággal élő állatok gondozására szakosodott állatmentő szervezet azonnal orvoshoz vitte a kölyökkutyát, ahol többek között az is kiderült, mi is az a farokszerű kinövés a homlokán.

Az állatorvos megállapította, hogy a kis „szarv” nem kapcsolódik az állat koponyacsontjához, és nem látja okát annak sem, hogy eltávolítsa onnan. A szépséghiba a kölyköt sem zavarja, ráadásul a kinövés várhatóan nem fog a gazdájával együtt tovább növekedni.

Narwhalt most már nagyon sokan szeretnék örökbe fogadni, az állatmentők viszont még egy darabig megfigyelés alatt tartják.

Címkék: egyszervú

Ezek érdekelhetnek még

2020. Július 04. 14:10, szombat | Külföld

Az új francia miniszterelnök a vidék és a főváros megbékélését szeretné

Jean Castex új francia miniszterelnök egyik legfőbb céljának a vidék és a főváros közti megbékélést jelölte meg pénteken első televíziós interjújában.

2020. Július 04. 12:05, szombat | Külföld

Meghaladta a 11 milliót a koronavírus-fertőzöttek száma a világon

A világon 11 049 505 ember fertőződött meg a koronavírus-járványban, a halálos áldozatok száma 524 677, a gyógyultaké pedig 5 849 347 a baltimore-i Johns Hopkins Egyetem szombat reggeli összesítése szerint.

2020. Július 04. 05:00, szombat | Külföld

A harmadik negyedévben már erőre kap az euróövezet gazdasága

A harmadik negyedévben megindul a gazdasági növekedés az euróövezetben, de a második negyedévi visszaesésnél kisebb meredekséggel a müncheni ifo és a zürichi KOF gazdaságkutató intézet szerint.

2020. Július 03. 16:00, péntek | Külföld

Megint sok lett az új beteg és a halálos áldozat Ukrajnában

Ukrajnában péntekre egy nap alatt ismét kiugróan nagy számú, 876 új koronavírus-fertőzöttet azonosítottak, a Covid-19 betegségbe pedig 27-en haltak bele, közülük 11-en az ország legfertőzöttebb régiójában, Lviv megyében