Városlista
2019. december 15, vasárnap - Valér

Hírek

2019. November 16. 18:12, szombat | Külföld
Forrás: origo.hu

Farokkal a homlokán született a csodakutya (videó)

Farokkal a homlokán született a csodakutya (videó)

A különleges rendellenességgel született állat nem kellett a gazdáinak, ezért utcára dobták Missouriban.

Egy idősebb kutyával együtt találtak rá egy állatvédő csoport tagjai, akik azonnal beleszerettek a nem mindennapi állatba.

A kölyök néhány óra alatt óriási karriert futott be a közösségi médiában, és a „Narwhal the Little Magical Furry Unicorn”, vagyis a „Narwhal, a kis varázslatos szőrös egyszarvú” nevet kapta – írja az Origo.

It’s me Narwhal!! I don’t understand what viral is but my foster mama said my story being viral helps ALL our special needs dogs here at the Mission. You are welcome. I am super excited for being the poster child for “special is awesome”. Sleep tight, k thanks, Narwhally.

A testi fogyatékossággal élő állatok gondozására szakosodott állatmentő szervezet azonnal orvoshoz vitte a kölyökkutyát, ahol többek között az is kiderült, mi is az a farokszerű kinövés a homlokán.

Az állatorvos megállapította, hogy a kis „szarv” nem kapcsolódik az állat koponyacsontjához, és nem látja okát annak sem, hogy eltávolítsa onnan. A szépséghiba a kölyköt sem zavarja, ráadásul a kinövés várhatóan nem fog a gazdájával együtt tovább növekedni.

Narwhalt most már nagyon sokan szeretnék örökbe fogadni, az állatmentők viszont még egy darabig megfigyelés alatt tartják.

Címkék: egyszervú

Ezek érdekelhetnek még

2019. December 15. 09:09, vasárnap | Külföld

Ékszerként használt, 8500 éves emberi fogakat fedeztek fel Törökországban

Ékszerként használt, 8500 éves emberi fogakat fedeztek fel a kutatók Törökországban - derült ki egy új tanulmányból, amely szerint a lelet ritkasága azt sugallja, hogy a fogak szimbolikus jelentőséggel bírtak.

2019. December 15. 08:19, vasárnap | Külföld

Néhány centiméter mélyen víz lehet a Marson

Akár méhány centiméter mélyen már lehet víz a Marson - derült ki a Geophysical Research Letters című szaklapban a héten bemutatott tanulmányból.

2019. December 15. 05:00, vasárnap | Külföld

Johnson köszönetet mondott azoknak, akik először voksoltak a konzervatívokra

Köszönetet mondott Boris Johnson brit miniszterelnök szombaton azoknak, akik korábbi pártrokonszenvükkel szakítva, először szavaztak a konzervatívokra a csütörtökön tartott előrehozott parlamenti választáson.

2019. December 14. 12:23, szombat | Külföld

Trump szerint Boris Johnson győzelme előrevetíti a 2020-as amerikai választás eredményét is

Boris Johnson és a brit konzervatívok győzelme az Egyesült Királyságban előrevetíti a 2020-as amerikai választások eredményét is