Városlista
2021. július 24, szombat - Kinga, Kincső

Hírek

2019. November 16. 18:12, szombat | Külföld
Forrás: origo.hu

Farokkal a homlokán született a csodakutya (videó)

Farokkal a homlokán született a csodakutya (videó)

A különleges rendellenességgel született állat nem kellett a gazdáinak, ezért utcára dobták Missouriban.

Egy idősebb kutyával együtt találtak rá egy állatvédő csoport tagjai, akik azonnal beleszerettek a nem mindennapi állatba.

A kölyök néhány óra alatt óriási karriert futott be a közösségi médiában, és a „Narwhal the Little Magical Furry Unicorn”, vagyis a „Narwhal, a kis varázslatos szőrös egyszarvú” nevet kapta – írja az Origo.

It’s me Narwhal!! I don’t understand what viral is but my foster mama said my story being viral helps ALL our special needs dogs here at the Mission. You are welcome. I am super excited for being the poster child for “special is awesome”. Sleep tight, k thanks, Narwhally.

A testi fogyatékossággal élő állatok gondozására szakosodott állatmentő szervezet azonnal orvoshoz vitte a kölyökkutyát, ahol többek között az is kiderült, mi is az a farokszerű kinövés a homlokán.

Az állatorvos megállapította, hogy a kis „szarv” nem kapcsolódik az állat koponyacsontjához, és nem látja okát annak sem, hogy eltávolítsa onnan. A szépséghiba a kölyköt sem zavarja, ráadásul a kinövés várhatóan nem fog a gazdájával együtt tovább növekedni.

Narwhalt most már nagyon sokan szeretnék örökbe fogadni, az állatmentők viszont még egy darabig megfigyelés alatt tartják.

Címkék: egyszervú

Ezek érdekelhetnek még

2021. Július 24. 08:46, szombat | Külföld

Oltásért szabadnap jár Romániában

Klaus Iohannis román államfő kihirdette pénteken azt a törvényt, amely szabadnapot biztosít mindazoknak, akik beoltatják magukat a koronavírus ellen.

2021. Július 24. 07:00, szombat | Külföld

Római utat találtak a Velencei-lagúna fenekén

Ókori római utat fedeztek fel a Velencei-lagúna fenekén egy régészeti feltárási program közben.

2021. Július 23. 17:03, péntek | Külföld

Már több mint 1,5 milliárd dózis vakcinát adtak be Kínában

Már több mint 1,5 milliárd dózis koronavírus elleni vakcinát adtak be Kínában a lakosság körében - közölte a kínai egészségügyi hatóság pénteken.

2021. Július 23. 15:02, péntek | Külföld

Töretlenül emelkedik a fertőzöttek száma Belgiumban

Belgiumban a koronavírus-járvány terjedésének több mint két hete tartó töretlen növekedése valamelyest mérséklődött, Hollandiában közel ezerrel csökkent a napi átlagos fertőzöttszám,