Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2018. Augusztus 01. 11:09, szerda | Helyi
Forrás: HIROS

Fának csapódott és árokba hajtott egy festéket szállító kamion Gátér környékén

Fának csapódott és árokba hajtott egy festéket szállító kamion Gátér környékén

(Képekkel frissítve!) Árokba borult, majd fának csapódott egy kamion a Kiskunfélegyházát és Gátért összekötő úton, utóbbi településtől mintegy másfél kilométerre.

A balesetben senki nem sérült meg - adta hírül a HIROS internetes hírportál. A kiskunfélegyházi hivatásos tűzoltók áramtalanították a járművet. A forgalom irányítás mellett halad az érintett útszakaszon.

Egy festéket szállító kamion csapódott fának a 451-es úton Kiskunfélegyháza határában. Szentesre tartott a kamion, amikor egy jobbra ívelő kanyarban egyenesen ment tovább, letért az útról és egy fának ütközött. A balesethez mentőt is riasztottak, de a benne egyedül utazó sofőr kisebb zúzódásokkal megúszta a karambolt. A platón szállított festék egy része megsérült, ami a szántóföldre folyt. A sofőr azt mondta, hogy a kormánymű megsérült, ezért vált irányíthatatlanná a jármű. Az csak a szerencsén múlt, hogy a szemből jövő kamionos megtudott állni, ezért nem ütköztek össze. A műszaki mentés még ezután kezdődik, ezért ezen a szakaszon időszakos útlezárásra lehet számítani.

Címkék: árokba borult, kamion

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 24. 14:04, szerda | Helyi

Gyermekrajzpályázatot hirdet a MÁV a balesetek megelőzése érdekében

A MÁV és az ORFK-Országos Balesetmegelőzési Bizottság közös gyermekrajzpályázatot hirdet iskolásoknak, amelynek témája a biztonságos közlekedés - közölték a szervezők az MTI-vel szerdán.

2024. Április 24. 12:16, szerda | Helyi

Idén is megrendezik a Fülemülék éjszakája programsorozatot

A Fülemülék éjszakája országos rendezvénysorozatra április második felétől május végéig országszerte számos helyszínen várják a madarászok az érdeklődőket.

2024. Április 24. 08:11, szerda | Helyi

Vetélkedők, ügyességi versenyek színesítették a Mezgés napot

A Déli Agrárszakképzési Centrum Kiskunfélegyházi Mezőgazdasági és Élelmiszeripari Technikum Szakképző Iskola és Kollégium a Föld napja jegyében rendezte meg szokásos "Mezgés napját" április 22-én.

2024. Április 24. 08:06, szerda | Helyi

Kimagasló eredmény az uszonyos- és búvárúszó országos bajnokságon

Rabi Anna több egyéni csúcsát megdöntötte, illetve váltóban Rónai Anna Zóra, Borbás Luca, Csikai Szonja Vanda csapattársaival ifjúsági korosztályos országos bajnokok lettek.