Városlista
2020. november 28, szombat - Stefánia

Hírek

2019. Március 13. 12:08, szerda | PR

Ezekre ügyeljünk mindig, ha támasztólétrákat használunk

Ezekre ügyeljünk mindig, ha támasztólétrákat használunk

Az ipari támasztólétra olyan profi eszköz, amely hatalmas segítséget jelent az építőiparban. Nélkülözhetetlen, ezért nem árt, ha odafigyelünk néhány dologra, hogy biztonságosan tudjuk használni.

A Krause ipari felhasználású támasztólétrák, azaz a Stabilo Professional létrák a legszigorúbb minőségbiztonsági kritériumoknak is megfelelő termékek és világszerte kedveltek. Ha tehát megbízható, kiváló minőségű ipari támasztólétra vásárlásában gondolkodunk, mindenképp ilyen típusúba ruházzunk be.

Első a biztonság

Akár lépcsőfokos támasztólétránk, akár húzóköteles vagy tolólétránk is van, mielőtt elkezdjük a munkát, mindig ellenőrizzük, hogy milyen állapotban van. Az előző napi munka után keletkezett-e esetleg rajta sérülés, érték-e mechanikai vagy egyéb behatások? Ha igen, akkor ne kockáztassunk, és cseréljük ki.

A csúszás elleni védelem biztonságot jelent a munka közben, mielőtt a magasba mászunk, nézzük meg, hogy rendben van-e, ellenőrizzük a csúszásbiztos lábdugókat is.

Egészségi állapot

A munkavédelem és a biztonság elsődleges szempont, ha ipari támasztólétrát használunk. Ennek azonban nélkülözhetetlen feltétele, hogy olyan egészségi állapotban legyünk, vagy jelenjünk meg munka előtt, hogy az ne befolyásolja negatívan a feladat elvégzését.

Hiába vagyunk bátor szakemberek a magasban, ha éppen szédüléssel, fejfájással küzdünk, vagy épp a fronthatások játszanak a vérnyomásunkkal, extra odafigyelés szükséges munka közben.

A Krause nem ismer kompromisszumot a magasban

Az alumínium tolólétra nagy stabilitást biztosít az alumínium vezetőprofiloknak és a reteszelődő rögzítőkampóknak köszönhetően. Ugyanakkor ez sem biztosíték arra, hogy ha magasban végezzük a munkát, nem szédülhetünk meg hirtelen.

Bár a lépcsőfokok csúszásmentesek, akkor is figyeljünk arra, hogy megfelelő munkaruházatot viseljünk. A cipő vagy bakancs, amit viselünk, legyen bordázott talpú, így minimalizálhatjuk a megcsúszás esélyét.

Szerencsére a Krause ipari támasztólétrák akár hosszú évekig is minőségromlás nélkül szolgálják ki tulajdonosaikat. Ez azért is fontos, mert az anyagelfáradás, törés, kopás akár súlyos balesetet is okozhat. Mindenképpen megéri tehát a kiváló minőségű munkaeszközt megvásárolni, ahelyett, hogy néhány használat után le kelljen cserélni egy olcsó és gagyi változatot.

Ezek érdekelhetnek még

2020. November 25. 19:59, szerda | PR

Tippek és trükkök a professzionális nyomtatási eredményhez

Minőségi tonerek segítségével könnyebb home office-ból dolgozni

2020. November 25. 15:46, szerda | PR

Fertőtlenítő takarítás specialistája

Stabilizált ózonos vizet előállító berendezést, valamint egyéb elektromos fertőtlenítő eszközöket szereztek be -

2020. November 23. 18:08, hétfő | PR

Mire jók a fenőkövek?

Ha megtaláltuk a tökéletes kést, ami megkönnyíti a konyhai vagy a ház körüli munkát, már csak arra kell figyelnünk, hogy az mindig éles maradjon.

2020. Szeptember 21. 15:47, hétfő | PR

Elindult az épületenergetika digitalizációját fejlesztő IPOSZ-IVSZ projekt! Okosotthont mindenkinek!

2020. áprilisában vette kezdetét a GINOP-5.3.5-18-2019-00094-es kódú pályázat az Ipartestületek Országos Szövetsége (IPOSZ) és az Informatikai, Távközlési és Elektronikai Vállalkozások Szövetsége (IVSZ) gondozásában.