Városlista
2024. április 20, szombat - Konrád, Tivadar

Hírek

2015. Április 11. 07:03, szombat | Helyi
Forrás: idokep.hu

Ez már tavasz!

Ez már tavasz!

Legalábbis egy hétvége erejéig...

A tavaszi napsütésben 20 fok fölé emelkedik a hőmérséklet. Élvezzük ki a jó időt, mert a jövő hét elején támad a hidegfront.

Szombaton eleinte inkább csak fátyolfelhők szűrhetik a napsütést, később nyugat felől időnként már vastagabb felhők is fölénk sodródnak, melyekből estefelé az Alpokalján egy-egy zápor, esetleg zivatar is kialakulhat. Hajnalban -1, +7, délután 18-23 fokra van kilátás. Többfelé megélénkül a déli-délnyugati szél - olvasható az Időkép előrejelzésében

Vasárnap több órás napsütésre van kilátás, az időnként megnövekvő gomolyfelhőkből inkább csak nyugaton és északon alakulhat ki néhol egy-egy zápor, kis eséllyel zivatar. A Dunántúlon megélénkül az északnyugati szél. 19 és 23 fok közé melegszik a levegő.

Hétfőn eleinte még naposabb idő lesz, majd egy hidegfront hoz megnövekvő felhőzetet, és elszórt záporokat, zivatarokat. A front érkezésével feltámad az északnyugati szél. A maximumok 18 és 22 fok között alakulnak.

Keddre pár fokkal mérséklődik a nappali felmelegedés, a gomolyfelhőkből helyenként még kialakulhat egy-egy futó zápor. Az északnyugati szél estig élénk lesz. Szerdától ismét melegedésre van kilátás, visszatér a kellemes tavaszi idő.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 19. 15:23, péntek | Helyi

Muzsikál az erdő 2024

Május 10. és 12. között Kecskemét és Lakitelek-Tőserdő térségében is megszervezik a „Muzsikál az erdő” elnevezésű rendezvényt.

2024. Április 19. 15:20, péntek | Helyi

Marad az átlagosnál hűvösebb idő a hétvégén

A hőmérséklet csúcsértéke 11-18 Celsius-fok között alakul, és hajnalban visszatérnek a gyenge fagyok.

2024. Április 19. 15:09, péntek | Helyi

Újabb Balázs Árpád AMI - Battyány iskolás diák sikere

Hétfőn Szegeden, a Király-König Péter Zenei Alapfokú Művészeti Iskolában rendezte meg a Fesztivál Akadémia a II. Halász Ferenc Tehetségkutató versenyt.

2024. Április 19. 13:59, péntek | Helyi

Anyakönyvi hírek

Az alábbiakban legfrissebb anyakönyvi híreinket olvashatják.