Városlista
2021. január 22, péntek - Vince

Hírek

2012. Február 18. 13:37, szombat | Bulvár
Forrás: Story Online

Exét is kitiltották Whitney Houston temetéséről

Exét is kitiltották Whitney Houston temetéséről

Privát ceremónia keretében temetik el szombaton Whitney Houstont. A szertartásra a család a sztár volt férjét, Bobby Brownt sem akarja meghívni, de ő nem tágít.

Szombaton helyezik örök nyugalomra a múlt héten, 48 éves korában elhunyt Whitney Houstont. A sztárt privát ceremóniával, kizárólag meghívott vendégek jelenlétében búcsúztatják el a hozzátartozói abban a newarki templomban, ahol először hallhatta nagyobb közönség a hangját gyerekkorában. A rokonok eredetileg egy sportcentrumban lehetőséget akartak biztosítani a rajongóknak, hogy személyesen is leróhassák kegyeletüket az elhunyt előtt, de a temetkezési vállalat kérésére ettől végül elálltak, és helyette úgy döntöttek, hogy az interneten közvetítik a szertartást.

Könnyen lehet azonban, hogy a legközelebbi hozzátartozók egyike is csak a távolból követheti az eseményeket, a szűk családi kör ugyanis állítólag nem hajlandó meghívni az énekesnő volt férjét, Bobby Brownt, sőt egyenesen arról értesítették, hogy nem kívánt személy lesz a helyszínen. A két sztár 14 évig tartó házassága közismerten viharos volt, és Whitney Houston rokonai úgy gondolják, hogy ezért Brown a felelős, akárcsak azért, hogy az énekesnő kábítószerekhez nyúlt, így már régóta ellenségesen viselkednek vele szemben. Brownt igyekeznek távol tartani lányától, az anyja halála óta sokkos állapotban lévő Bobbi Kristinától is, a volt férj azonban egyelőre nem adta fel a harcot, és igyekszik közel lenni a gyerekhez, valamint bejutni a temetésre is. A kérdés az, hogy valamelyik fél az elhunyt emlékére tekintettel végül hajlandó lesz-e félretenni büszkeségét, vagy a legalkalmatlanabb pillanatokban is folytatni akarják a viszálykodást.

Ezek érdekelhetnek még

2021. Január 21. 08:00, csütörtök | Bulvár

Először számoltak meg elefántokat a világűrből

Először sikerült megszámolni állatokat mesterséges intelligenciával összekapcsolt műholdkamerákkal nagy kiterjedésű földrajzi térségében, ami fontos lépés a veszélyeztetett fajok populációinak megfigyelése terén.

2021. Január 19. 11:00, kedd | Bulvár

Gal Gadot főszereplésével készül kémthriller a Netflixnek

A Netflix szerezte meg a Heart of Stone című kémthriller forgalmazási jogait, amelynek főszerepét az izraeli filmcsillag, Gal Gadot játssza - osztotta meg értesülését a deadline.com hollywoodi hírportál.

2021. Január 16. 18:06, szombat | Bulvár

Húszéves a Wikipédia, a világ hetedik leglátogatottabb honlapja

Megalakulásának 20. évfordulóját ünnepli pénteken a mindenki által szabadon szerkeszthető online világenciklopédia, a Wikipédia, a világ hetedik leglátogatottabb honlapja.

2021. Január 16. 17:02, szombat | Bulvár

A hermelin lett az év emlőse

A hermelint választotta 2021-ben az év emlősének a Vadonleső program, amelyet az Agrárminisztérium (AM) és a Herman Ottó Intézet Nonprofit Kft. működtet a Magyar Természettudományi Múzeum közreműködésével.