Városlista
2024. április 26, péntek - Ervin

Hírek

2016. December 05. 15:27, hétfő | Helyi
Forrás: Ónodi Árpád

Évzáró Növendékkoncert a Rocktár történetében először

Évzáró Növendékkoncert a Rocktár történetében először

Rocktár Élőzenei Bázis eddig nyolc éves történetében először évzáró NÖVENDÉKKONCERTET tart 2016. december 9-én, pénteken 19 órakor, hogy megmutassuk, nálunk "miből is lesz a cserebogár".

Köszönhető ez a szorgalmas gyerkőcönek, akik a 2009-ben elindult Rocktárborban és könnyűzenei oktatásunkon kezdték a műfajt kis nyolc-tíz évesként, mára pedig tehetséges serdülőként viszik tovább az élőzenei önkifejezés felszabadító, bátorságot adó, de ugyanakkor helyes felhasználás esetén örömszerző és értékteremtő lángját. Számukra a színpad már nem csak álom, hanem reményeink szerint rendszeres valóság. Közülük is kikerülhet pár év múlva egy-két országos hírű előadóművész. Szeretettel várunak mindenkit erre a rendhagyó, hagyományteremtő eseményre. A fellépő fiatalok számára jelenleg a legnagyobb megtiszteltetés, ha minél többen kíváncsiak rájuk és meghallgatják produkcióikat. Alsó korhatár nálunk nincs. Családokat, apróságokat és nagyszülőket egyaránt szeretettel várnak.
Egy kis ízelítő diák zenekarok előadásra váró produkciókból, amit végül a tehetségkutatós Shelters együttesünk nagyszínpados koncertje zár:
Stevie Ray Vaughan: Little wing, Pride and joy,
Jimi Hendrix: Purple haze, Scott Henderson: Dolomite,
Carlos Santana: Samba pa ti,
Led zeppelin: Black dog és még sok világhírű dallam.



Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 26. 13:44, péntek | Helyi

„Te szedd” akció!

A kiskunfélegyházi Batthyány Lajos Általános Iskola is csatlakozott a „Te Szedd! – Önkéntesen a tiszta Magyarországért” akcióhoz.

2024. Április 25. 21:11, csütörtök | Helyi

105. születésnapját ünnepelte Erzsike néni

Kiskunfélegyháza legidősebb polgára betöltötte 95. életévét.

2024. Április 25. 19:54, csütörtök | Helyi

Anyakönyvi hírek

Az alábbiakban legfrissebb anyakönyvi híreinket olvashatják.

2024. Április 24. 14:04, szerda | Helyi

Gyermekrajzpályázatot hirdet a MÁV a balesetek megelőzése érdekében

A MÁV és az ORFK-Országos Balesetmegelőzési Bizottság közös gyermekrajzpályázatot hirdet iskolásoknak, amelynek témája a biztonságos közlekedés - közölték a szervezők az MTI-vel szerdán.