Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2014. Január 06. 15:55, hétfő | Helyi sport
Forrás: - Dinnyés Gyula -

Évadnyitó örömíjász verseny

Évadnyitó örömíjász verseny

Szeibert Imre ismét bizonyította hogy helye van az íjászversenyeken a dobogó tetején.

Január 4.-én szombaton rendezték Hódmezővásárhelyen az évadnyitó örömíjász versenyt. A szép időnek megfelelően nagy létszámmal gyűltek össze az íjászok az ország számos helyéről, nem sajnálva a hosszú utazást a versengés kedvéért.

A kiskunfélegyházi Turul Koppány Íjászai Hagyományőrző Egyesület tagjai is harcba álltak, Szeibert Nóra, Vas Bianka, Szeibert Imre, Vas Tibor, Csányi József, Ifjú Lovas Ferenc, Csizmár Csaba csapatösszeálítással. A Napsütés rásütött a Koppány Íjászokra is, hiszen öt érmes helyezést sikerült megszerezniük.

Szeibert Nóra (521 pont) ifi lány kategóriában második, ugyanebben a kategóriában Vas Bianka (305) harmadik helyezést szerezte meg. Gyerek fiú kategóriában ifjú Lovas Ferenc 481 ponttal a harmadik helyen végzett.

Felnőtt férfi azaz király kategóriában is sikeresek voltak a fiúk. Szeibert Imre egyre sűrűbben követel a dobogón magának helyet, de Csányi József is oda oda ér a helyezésekkel ebben a nehéz és sűrű mezőnyben. Mindketten villantottak Hódmezővásárhelyen a tudásukból, hiszen Szeibert Imre kiemelkedő 681 pontos eredményével magabiztosan nyerte a kategóriát. Ugyanebben a kategóriában Csányi József is remekelt. 608 ponttal szintén magabiztosan a harmadik helyen végzett.

A többi Koppány helyezéséről a későbbiekben kapunk értesítést!

Jól kezdődött az év, reméljük a sikerek folytatását.

Dinnyés Gyula - Koppányíjász.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 24. 16:45, szerda | Helyi sport

Dobos Eszter eredményesen szerepelt a hétvégén

2024. április 20-án a kiskunfélegyházi Zöldmező Lovassport Egyesület csapata Jászkarajenőre látogatott, ahol a Karai Mini Major rendezésében egy színvonalas versenyen vett részt.

2024. Április 23. 19:53, kedd | Helyi sport

Ezüstérmet nyertek a platános asztaliteniszező lányok

Fantasztikusan teljesítettek az Asztalitenisz Diákolimpia Országos Döntő I-II. korcsoport csapatversenyében a Kiskunfélegyházi Platán Utcai Általános Iskola lányai.

2024. Április 22. 14:07, hétfő | Helyi sport

Diákolimpiai bajnok lett a József Attila iskola csapata

A József Attila Sportiskolai Általános Iskola tanulói az utóbbi 3 évben állandó résztvevői az Asztalitenisz Országos döntőjének, ahol 3 csapattal és két egyéni versenyzővel képviselték magunkat.

2024. Április 22. 11:36, hétfő | Helyi sport

A hétvégén is bizonyítottak a félegyházi birkózók

A hétvégén válogatott versenyzőink mérettették meg magukat különböző nemzetközi versenyeken határon innen és túl.