Városlista
2024. május 1, szerda - Fülöp

Hírek

2016. December 15. 12:35, csütörtök | Helyi
Forrás: Adrienn

Éva néni emléke előtt tisztelegtek a kosárlabda meccsekkel

Éva néni emléke előtt tisztelegtek a kosárlabda meccsekkel

December 14-én városunk középiskolásainak lány tanulói a nagy múltú testnevelő tanár – Bódi Tivadarné Éva-néni – emlékének tiszteletére rendezett Kosárlabda emléktornán mérték össze tudásukat.

A sporteseményre a szervező intézmény - a Közgazdasági Szakgimnázium - testnevelő termében került sor.

Bódi Tivadarné Éva néni az akkor még Varga Jenő Közgazdasági Szakközépiskolából indította el diákolimpiai döntős kosárlabda csapatát, a nemzetközi bajnokság döntős Vasas nevű csapatát, valamint diákolimpiai tornász csapatát is. Szívvel lélekkel és egy olyan tanárral, aki feláldozza mindenét a diákokért és a sportért, fantasztikus eredményeket lehet elérni, még egy nagy tornacsarnok nélkül is – mondta a sportesemény megnyitóján Nikolicsné Szabó Erika az iskola testnevelő tanára. Emellett örömét fejezte ki, hogy az iskola jelenlegi vezetése is támogatja az emlékverseny megszervezését. Külön köszönetet mondott azért, hogy városunk alpolgármestere Balla László évről-évre megtiszteli jelenlétével az rendezvényt.
Az igazgatónő Tasi Judit és Balla László köszöntő beszédét követően pedig pályára álltak az első mérkőző csapatok és megkezdődött a játék.

Az alábbi eredmények születtek:
1. Constantinum Katolikus Gimnázium
2. Móra Ferenc Gimnázium
3. Kiskunhalasi Szakképzési Centrum Kiskunfélegyházi Közgazdasági Szakgimnáziuma
4. Mezőgazdasági és Élelmiszeripari Szakképző Iskola és Kollégium
5. Kiskunhalasi SC Kiskunfélegyházi Kossuth Lajos Szakképző Iskolája és Kollégiuma

A győztes csapatok tagjait kupával és éremmel jutalmazta a szervező iskola igazgatója, valamint a tavalyi első helyezett Kiskunfélegyházi Közgazdasági Szakközépiskola is pótlólagosan átvehette a tavalyi teljesítményéért járó kupát.

Kapcsolódó galéria

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 01. 20:00, szerda | Helyi

Régmúlt idők varázsát csalogatta elő a majális

Megtelt a Parkerdő szórakozni vágyó közönséggel május 1-jén. A ragyogó napsütésben színes programok sora várta az érdeklődőket egész nap.

2024. Május 01. 15:17, szerda | Helyi

TeSzedd akció Petőfiszálláson

A föld napja alkalmából a Róna Vadásztársaság és a Petőfiszállási Polgárőr Egyesület Petőfiszállás vadászterületén a \"TE SZEDD\" mozgalomhoz csatlakozva, a természetben "felejtett" lakossági hulladékot gyűjtött 23 fővel.

2024. Április 30. 09:23, kedd | Helyi

Majális a Parkerdőben

Programok

2024. Április 30. 09:08, kedd | Helyi

Forgalmirend-változás a Zöld Nap alatt

A Kiskunfélegyházi Polgármesteri Hivatal Városüzemeltetési Osztálya tájékoztatja a járművezetőket, hogy május 2-án, csütörtökön 08:00-11:00-ig a Zöldnap nap miatt az alábbi forgalmirend változásra számíthatnak: