Városlista
2024. május 4, szombat - Mónika

Hírek

2016. Október 07. 16:44, péntek | Helyi
Forrás: Dr. Bánki Horváth Mihály

Európai Diáksport Nap A Közgében

Európai Diáksport Nap A Közgében

Ép testben ép lélek. Szeptember utolsó napján második alkalommal került megszervezésre az Európai Diáksport Nap Kiskunhalasi Szakképzési Centrum Kiskunfélegyházi Közgazdasági Szakgimnáziumban.

Szeptember utolsó napján második alkalommal került megszervezésre az Európai Diáksport Nap, amely jó alkalmat adott a Kiskunhalasi Szakképzési Centrum Kiskunfélegyházi Közgazdasági Szakgimnáziumának egy testet-lelket melegítő szuper hangulatú közös sportprogram megszervezéséhez.

A Magyar Diáksport Szövetség már több, mint egy évtizede szervezi a Diáksport Napot, amely hazai kezdeményezésre vált az elmúlt évben európai uniós rendezvénnyé.

Tavaly Európa – szerte 300.000 diák vett részt a programsorozatban. Az Európai Diáksport Nap célja az, hogy évről évre minél több iskolás gyermekkel ismertessük meg a testmozgás nyújtotta örömet, kedvet adva ezzel a rendszeres sportoláshoz.

Péntek délben ezért közgések százai vonultak ki a Csanyi úti Honvéd pályára, ahol közös zumba edzésen mozgatták át izmaikat. A jó hangulatú zumba félórát a sportnap tiszteletére 2016 méteres síkfutás követte – az iskola apraja- nagyja együtt iparkodott: kicsit az időeredményért, de főleg a közösségért.

Mert a diáksport nap erről is szól, önmagunk edzésén túl, a testmozgás öröméről, az iskoláról, a közösségről, az összetartozásról.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 03. 14:29, péntek | Helyi

A KSZC Kossuth Lajos Technikum Szakképző Iskola és Kollégium nyitotta meg a ballagások sorát

Százharminc ballagó diák kapta meg tarisznyáját a KSZC Kossuth Lajos Technikum Szakképző Iskola és Kollégiumban 2024. május 3-án.

2024. Május 03. 13:19, péntek | Helyi

Az Alba Regia Gyermek- és Ifjúsági Kórusfesztiválon járt a Batthyány iskola kórusa és néptáncosai

Közös énekléssel, a kórusok köszöntésével és koncerttel indult az Alba Regia Gyermek- és Ifjúsági Kórusfesztivál Székesfehérváron.

2024. Május 03. 13:11, péntek | Helyi

Az erőszak nem megoldás

Vascsővel ment behajtani a tartozást egy 30 éves kiskunfélegyházi férfi.

2024. Május 03. 12:11, péntek | Helyi

Városalapítók Hete Hagyományőrző és Kulturális Fesztivál

Már ki sem kell lépni a városból, hogy remek közösségi programokkal, koncertekkel gazdagodjanak a félegyháziak és az ide látogató közönség.