Városlista
2024. július 22, hétfő - Magdolna

Hírek

2011. November 14. 14:04, hétfő | Kék hírek
Forrás: mno.hu/MTI

Eszméletlen felnőtt és mérges gáz a családi házban

Eszméletlen felnőtt és mérges gáz a családi házban

Egy felnőttet és egy gyermeket szállítottak kórházba megfigyelésre abból a veresegyházi családi házból, amelyben szén-monoxid került a levegőbe hétfőn – tájékoztatott a mentők sajtóügyeletese.

A gyermeket a fővárosi Heim Pál, a felnőttet, egy férfit az Erzsébet-kórházba vitték mérgezés gyanújával, állapotuk kielégítő – mondta Valics Dezső.

Hétfő reggel a Pest megyei katasztrófavédelem igazgatóhelyettese közölte az MTI-vel, hogy szén-monoxid-mérgezés történt egy veresegyházi családi házban. Szabó János hozzátette: a mérges gáz valószínűleg a helytelenül bekötött kazánból került a levegőbe.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 18. 07:51, csütörtök | Kék hírek

ORFK: átverés a rendőrség nevében küldött sms

Átverés a rendőrség nevében küldött sms, amely többnyire be nem fizetett közigazgatási bírságról, tilosban parkolásról vagy gyorshajtásról szól - figyelmeztetett az Országos Rendőr-főkapitányság (ORFK) a police.hu oldalon szerdán.

2024. Július 16. 07:45, kedd | Kék hírek

A rendőrség szerint nem olyan aggasztóak a közállapotok Kerepes környékén, ahogy az a közösségi médiában megjelenik

Torzítják a valós képet azok a - közösségi médiában megjelent - híradások, amelyek a gödöllői HÉV vonalán az utóbbi időben kialakult közállapotokról tudósítanak

2024. Július 15. 08:01, hétfő | Kék hírek

Balatonba fulladt egy külföldi fiatal szombaton

Vizibiciklivel fürdőző külföldi fiatal fulladt szombaton a Balatonba Siófoknál - tájékoztatta a Vízimentők Magyarországi Szakszolgálata vasárnap az MTI-t.

2024. Július 13. 08:36, szombat | Kék hírek

A Balatonba fulladt egy fiatal férfi

Holttestet találtak a vízimentők a Balatonban, Révfülöpön pénteken.