Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2013. November 04. 09:39, hétfő | Helyi sport
Forrás: - Varga Ferenc -

Értékes győzelmet aratott a KHTK

Értékes győzelmet aratott a KHTK

A megyei I. osztályú labdarúgó bajnokság 12. fordulójában a Kecskeméti LC vendége volt a KHTK csapata.

A megyei I. osztályú labdarúgó bajnokság 12. fordulójában a Kecskeméti LC vendége volt a KHTK csapata. Az előző fordulóban mindkét együttes győzni tudott, így várható volt, hogy egy izgalmas mérkőzést láthatnak a szurkolók.

Kecskeméti LC – Kiskunfélegyházi HTK 0 – 2 (0-1)

Kecskemét, Széktói Stadion, II. pálya. 200 néző. 2013. 11. 03. 13: 30
Vezette: Fülöp István (Kovács Attila, Soós István)

Kecskeméti LC: Fischer – Virágh, Márton D., Szántó, Pap (Lapéta), Garaci (Szalai), Péntek, Káli (Virág), Nagy D., Bene, Szabó A.(Márki).
Vezetőedző: Márton Pál.

KHTK: Tóth P. – Farkas G., Ábel, Némedi, Balog M., Valkovics (Lapsánszki), Katona B.(Ujváry), Palásti, Nagy V. (Bakos), Koncz (Szabó T.), Balog Sz. (Zs. Juhász).
Vezetőedző: Némedi Norbert,
Edző: Kádár Tamás, Nádasdi Péter.

Gólszerzők: Nagy V. 25’, Balog Sz. 55’
Sárga lap: Garaci illetve Balog Sz., Katona B., Ábel.
Kitűntek: a hazaiaknál nem volt illetve Nagy V., Balog Sz., Palásti, Ábel.

Az első játékrészben nagyon sok helyzetet dolgozott ki a vendégcsapat. A hazaiak zártan védekeztek, lezárták a területeket. A vendégek távoli lövésekkel veszélyeztettek, a hazaiak támadásait a védők jól kontrolálták, a vendég középpályások nagyon sok labdát szereztek, fegyelmezetten, átgondoltan építették fel akcióikat. A KLC a 25. percig jól tartotta magát, ekkor Némedi kapu elé ívelt szabadrúgását Balog Sz. átfejelte a védők felett, és az érkező Nagy V. a hálóba fejelt, 0-1.
A gól után felszabadultabb lett a vendégek játéka, nagyon megbecsülték a labdát, akaratukat ráeröltették a hazai csapatra.
Szünet után a félegyháziak fölénye fokozódott, a hazaiak csak néhányszor jutottak el a vendég kapuhoz. Sok eladott labdát szereztek a vendégek már a hazaiak térfelén. Az 55. percben szép akciót követően a növelték előnyüket, Palásti ívelt a kapu elé, Valkovics visszafejelte már a tizenhatoson belül a labdát, és Balog Sz. közelről kihasználta helyzetét,0-2.

A mérkőzésen a szervezett és jobb játékot nyújtó félegyháziak a hazai csapat fölé nőtt a játék minden elemében, a helyzeteit kihasználta és megérdemelten szerezte meg a győzelmet.
Felemelő volt, hogy nagyon sok félegyházi szurkoló választotta a kecskeméti kirándulást.

Márton Pál: A mai mérkőzésen sajnos nem tudtuk ellensúlyozni a vendégek minőségileg jobb középpályás játékát. Megérdemelt a Félegyháza győzelme, gratulálok nekik.

Kádár Tamás: Az eredménnyel maximálisan elégedett vagyok, de a mutatott játékunk is elég jó volt. Mindenben fölé nőttünk ellenfelünknek.

U-19-es csapatok találkozóján:
Kecskeméti LC – Kiskunfélegyházi HTK 3 -0

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 09. 16:16, kedd | Helyi sport

Áprilisi éremeső a Koppányoknál

2024. április 06-án a Kiskunfélegyházi Reptéren versenyeztek a Koppányok. A versenyt mely a 2024-es Sólyompróba sorozat 2. állomása volt, a KHTK Fénypárduc Íjász Szakosztálya szervezte.

2024. Április 09. 12:27, kedd | Helyi sport

Czakó Zoltán kijutott a Európa-Bajnokságra

Már biztosan megszerezte a válogatott mezt Czakó Zoltán, a Kiskunfélegyházi Birkózó SE versenyzője.

2024. Április 04. 16:29, csütörtök | Helyi sport

Húsvéti verseny beszámolók a Koppányok tollából

2024. március 29-én Nagypénteken, Domaszéken jártunk a Farkas a Piroskát elnevezésű örömíjászversenyen.

2024. Március 26. 11:01, kedd | Helyi sport

Tavaszi versenyek a Koppányoknál

2024. március 17-én a Magyar Íjász Szövetség 3D Szakága 2024. évi 3D Teremíjász Országos Bajnokságon vettek részt a Koppányok 4 fővel.