Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2013. Augusztus 26. 14:45, hétfő | Helyi sport
Forrás: Varga Ferenc

Értékes győzelem a szomszéd rivális ellen

Értékes győzelem a szomszéd rivális ellen

A megyei I. osztályú labdarúgó bajnokság második fordulójában a Kunszállás csapata érkezett Kiskunfélegyházára. A két csapat mérkőzései mindig kiélezett csatákat hozott, ez alkalommal is erre lehetett számítani.

A megyei I. osztályú labdarúgó bajnokság második fordulójában a Kunszállás csapata érkezett Kiskunfélegyházára. A két csapat mérkőzései mindig kiélezett csatákat hozott, ez alkalommal is erre lehetett számítani.

Kiskunfélegyházi Honvéd TK – Kunszállás SE 3 – 2 (2-0)

Kiskunfélegyháza, 300 néző. 2013. 08. 25. 17: 00
Vezette: Dobai János
Asszisztensek: Csöngető Endre, Barna Zoltán

KHTK: Tóth P. – Ábel (Golovics), Mizsei (Némedi), Valkovics, Nemes, Ujváry, Bakos (Katona B.), Palásti, Nagy V., Lapsánszki (Zs. Juhász), Balog Sz. (Koncz)
Vezetőedző: Némedi Norbert,
Edző: Kádár Tamás, Nádasdi Péter.

Kunszállás SE: Gyenes – Jusztin, Bertus, Borbás, Kövecs, Vincze, Mizsei (Vellai), Halasi, Tábi (Kiss), Kovács (Horváth), Kertész Á.
Vezetőedző: Kertész Gábor,
Edző: Kertész Károly.

Gólszerzők: Palásti 7’, Nagy V. 10’, Ábel 62’ illetve Halasi 77’, Tábi 82’
Sárga lap: Nemes, Nagy V., Zs. Juhász illetve Bertus, Kövecs, Borbás, Halasi, Kertész Á.

Kitűntek: Ábel, Valkovics, Palásti, Nagy V. illetve Jusztin, Vincze, Halasi

Jól kezdte a mérkőzést a hazai csapat, pontos labdajáratással uralták a játékot. A vendégek visszahúzódtak és igyekeztek zártan védekezni. Az első húsz percben jól működött a hazai csapat játéka, ami gólokban is megmutatkozott. A 7. percben Lapsánszki szögletét követően a védőkről lepattanó labdát Palásti 12 m-ről értékesítette, 1-0.
Formás támadásokkal sok veszélyt teremtettek a hazaiak, a 10. percben Palásti beadását Nagy V. kapta, lefordult védőjéről és kilőtte a kapu bal oldalát, 2-0. Lendületben volt a hazai csapat, növelhették volna előnyüket, de Nagy V. buktatásáért megítélt büntetőt elhibázták.
A vendégek nem adták fel, a második félidőre érkezett eső őket élénkítette fel. Változtattak játékukon és több veszélyes akciót vezettek. A hazaiak igyekezete újabb gólt eredményezett, a 62. percben Ábel jól eltalált szabadrúgásával kialakult a 3-0-s hazai vezetés.
A vendégek jól felkészültek a mai találkozóra, mivel nem adták fel, és kihasználták a hazai csapat figyelmetlenségét, igyekeztek kozmetikázni az eredményen. Halasi és Tábi is fontos gólokat szerzett csapatának és a mérkőzés végére igen szoros lett az eredmény, 3-2.
Fordulatokban gazdag mérkőzést láthattak a nézők, a második félidőben néhány hiba jelentkezett, amit a vendégek könyörtelenül kihasználtak.

Kertész Gábor: Gratulálok a Félegyháza csapatának a győzelemhez. A második félidőre lehet építkeznünk. A csapat megmutatta tartását, hiszen 3-0-ról álltunk fel. A Magyar Kupában játszunk augusztus 28-án, szerdán, igyekszünk megnehezíteni a Mezőkövesd dolgát. Még soha nem játszott NB-I-es csapat Kunszálláson.
Kádár Tamás: Nagyon akartunk magunknak és közönségünknek bizonyítani. Az első húsz percben minden úgy működött, ahogy elterveztük. A második félidőben voltak hiányosságaink, amit ki kell javítanunk. Egy jól felkészült csapat ellen értékes győzelmet szereztünk.

U-19-es mérkőzésen:
Kiskunfélegyházi Honvéd TK – Kunszállás SE 4 – 1 (2-1)
Gólszerzők:
Makai Z.(2), Farkas P., Fekete N. illetve László I.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 09. 16:16, kedd | Helyi sport

Áprilisi éremeső a Koppányoknál

2024. április 06-án a Kiskunfélegyházi Reptéren versenyeztek a Koppányok. A versenyt mely a 2024-es Sólyompróba sorozat 2. állomása volt, a KHTK Fénypárduc Íjász Szakosztálya szervezte.

2024. Április 09. 12:27, kedd | Helyi sport

Czakó Zoltán kijutott a Európa-Bajnokságra

Már biztosan megszerezte a válogatott mezt Czakó Zoltán, a Kiskunfélegyházi Birkózó SE versenyzője.

2024. Április 04. 16:29, csütörtök | Helyi sport

Húsvéti verseny beszámolók a Koppányok tollából

2024. március 29-én Nagypénteken, Domaszéken jártunk a Farkas a Piroskát elnevezésű örömíjászversenyen.

2024. Március 26. 11:01, kedd | Helyi sport

Tavaszi versenyek a Koppányoknál

2024. március 17-én a Magyar Íjász Szövetség 3D Szakága 2024. évi 3D Teremíjász Országos Bajnokságon vettek részt a Koppányok 4 fővel.