Városlista
2024. február 22, csütörtök - Gerzson

Hírek

2013. Augusztus 26. 14:45, hétfő | Helyi sport
Forrás: Varga Ferenc

Értékes győzelem a szomszéd rivális ellen

Értékes győzelem a szomszéd rivális ellen

A megyei I. osztályú labdarúgó bajnokság második fordulójában a Kunszállás csapata érkezett Kiskunfélegyházára. A két csapat mérkőzései mindig kiélezett csatákat hozott, ez alkalommal is erre lehetett számítani.

A megyei I. osztályú labdarúgó bajnokság második fordulójában a Kunszállás csapata érkezett Kiskunfélegyházára. A két csapat mérkőzései mindig kiélezett csatákat hozott, ez alkalommal is erre lehetett számítani.

Kiskunfélegyházi Honvéd TK – Kunszállás SE 3 – 2 (2-0)

Kiskunfélegyháza, 300 néző. 2013. 08. 25. 17: 00
Vezette: Dobai János
Asszisztensek: Csöngető Endre, Barna Zoltán

KHTK: Tóth P. – Ábel (Golovics), Mizsei (Némedi), Valkovics, Nemes, Ujváry, Bakos (Katona B.), Palásti, Nagy V., Lapsánszki (Zs. Juhász), Balog Sz. (Koncz)
Vezetőedző: Némedi Norbert,
Edző: Kádár Tamás, Nádasdi Péter.

Kunszállás SE: Gyenes – Jusztin, Bertus, Borbás, Kövecs, Vincze, Mizsei (Vellai), Halasi, Tábi (Kiss), Kovács (Horváth), Kertész Á.
Vezetőedző: Kertész Gábor,
Edző: Kertész Károly.

Gólszerzők: Palásti 7’, Nagy V. 10’, Ábel 62’ illetve Halasi 77’, Tábi 82’
Sárga lap: Nemes, Nagy V., Zs. Juhász illetve Bertus, Kövecs, Borbás, Halasi, Kertész Á.

Kitűntek: Ábel, Valkovics, Palásti, Nagy V. illetve Jusztin, Vincze, Halasi

Jól kezdte a mérkőzést a hazai csapat, pontos labdajáratással uralták a játékot. A vendégek visszahúzódtak és igyekeztek zártan védekezni. Az első húsz percben jól működött a hazai csapat játéka, ami gólokban is megmutatkozott. A 7. percben Lapsánszki szögletét követően a védőkről lepattanó labdát Palásti 12 m-ről értékesítette, 1-0.
Formás támadásokkal sok veszélyt teremtettek a hazaiak, a 10. percben Palásti beadását Nagy V. kapta, lefordult védőjéről és kilőtte a kapu bal oldalát, 2-0. Lendületben volt a hazai csapat, növelhették volna előnyüket, de Nagy V. buktatásáért megítélt büntetőt elhibázták.
A vendégek nem adták fel, a második félidőre érkezett eső őket élénkítette fel. Változtattak játékukon és több veszélyes akciót vezettek. A hazaiak igyekezete újabb gólt eredményezett, a 62. percben Ábel jól eltalált szabadrúgásával kialakult a 3-0-s hazai vezetés.
A vendégek jól felkészültek a mai találkozóra, mivel nem adták fel, és kihasználták a hazai csapat figyelmetlenségét, igyekeztek kozmetikázni az eredményen. Halasi és Tábi is fontos gólokat szerzett csapatának és a mérkőzés végére igen szoros lett az eredmény, 3-2.
Fordulatokban gazdag mérkőzést láthattak a nézők, a második félidőben néhány hiba jelentkezett, amit a vendégek könyörtelenül kihasználtak.

Kertész Gábor: Gratulálok a Félegyháza csapatának a győzelemhez. A második félidőre lehet építkeznünk. A csapat megmutatta tartását, hiszen 3-0-ról álltunk fel. A Magyar Kupában játszunk augusztus 28-án, szerdán, igyekszünk megnehezíteni a Mezőkövesd dolgát. Még soha nem játszott NB-I-es csapat Kunszálláson.
Kádár Tamás: Nagyon akartunk magunknak és közönségünknek bizonyítani. Az első húsz percben minden úgy működött, ahogy elterveztük. A második félidőben voltak hiányosságaink, amit ki kell javítanunk. Egy jól felkészült csapat ellen értékes győzelmet szereztünk.

U-19-es mérkőzésen:
Kiskunfélegyházi Honvéd TK – Kunszállás SE 4 – 1 (2-1)
Gólszerzők:
Makai Z.(2), Farkas P., Fekete N. illetve László I.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Február 19. 13:57, hétfő | Helyi sport

Harmadik alkalommal rendezték meg a dr. Varga Béla Emlékversenyt Félegyházán

A Városi Sportcsarnokban U20-as nemzetközi válogatót rendeztünk, mellette 7-8-9 éveseknek is egy megmérettetést.

2024. Február 19. 12:58, hétfő | Helyi sport

A Jogging Plus versenyzői kiválóan teljesítettek az úszás diákolimpia döntőn Kecskeméten

A Magyar Diáksport Szövetség megbízásából 2024. február 14-án került megrendezésre a 2023/2024. tanévi úszás diákolimpia vármegyei döntő Kecskeméten „B” kategóriában.

2024. Február 16. 10:34, péntek | Helyi sport

Versenyzéssel űzik a telet a Koppányok

2024. február 10-én Miskére utazott a Koppányok 5 fős csapata, a Foktői Éjsólyom Sport és Kulturális Egyesület által szervezett 3 dimenziós teremíjászversenyre.

2024. Február 12. 12:07, hétfő | Helyi sport

Dobogós félegyházi birkózók

Kecskeméten válogató versenyen vettek részt az ország legjobb serdülőkorú birkózói.