Városlista
2024. április 24, szerda - György

Hírek

2013. Május 06. 14:59, hétfő | Helyi sport
Forrás: Varga Ferenc

Értékes győzelem a Bácsalmás otthonában

Értékes győzelem a Bácsalmás otthonában

A megyei l. osztályú labdarúgó bajnokság 22. fordulójában a KHTK együttese Bácsalmáson vendégszerepelt

A megyei l. osztályú labdarúgó bajnokság 22. fordulójában a KHTK együttese Bácsalmáson vendégszerepelt. Kitűnő labdarúgó idő fogadta a csapatokat, így minden adott volt, hogy egy jó mérkőzés legyen a mai napon. A hazaiak sok csapatnak okoztak már kellemetlen perceket a bajnokság során.

Bácsalmás PVSE – KHTK-Grand Poker Club 1 – 4 (0 – 2)

Bácsalmás, 200 néző. 2013. 05. 05. 17: 00
Játékvezető: Kőrösi János
Asszisztensek: Kávai Krisztián, Kátai Gábor

Bácsalmás: Zsembery – Snyehola, Rudics, Rothflug, Popovic, Visnic (Susnjar), Ivkovic (Gregó), Barcsák, Eckert, Bögre (Paplogó), Farkas (Győrki).
Vezetőedző: Florin Nenad.

KHTK: Oroszi – Ábel, Nemes, Fekete, Forgó (Fricska) – Ujváry, Némedi – Koncz, Nagy (Bakos), Katona B.(Szabó T.) – Zs. Juhász (Lapsánszki, Ormándi). Vezetőedző: Némedi Norbert,
Edző: Kádár Tamás.

Gólszerzők: Eckert illetve Ivkovic (öngól), Zs. Juhász, Koncz, Ormándi.
Sárga lap: Ivkovic, Popovic, Snyehola, Susnjar illetve Zs. Juhász, Némedi, Ábel, Szabó T.
Kiemelkedő teljesítmény: Popovic illetve Ábel, Nagy, Ujváry, Fekete.

A mérkőzés kezdetén a hazaiak zárt védekezéssel zárták le területeiket, de ennek ellenére a vendégek uralták a játékot. A vendéglátók a 31. percig jól védekeztek, de egy korszerű vendégtámadás után Némedi éles beadását a menteni akaró Ivkovic a saját kapujába fejelte, 0-1. Nagyon sok helyzetet kidolgozott a vendégcsapat, de gól a félidő hajrájában esett. A 40.percben Ábel szögletrúgására Zs. Juhász érkezett és a kapu jobb oldalába fejelt, 0-2.
Szünet után is a vendégek kombinatív játéka érvényesült és a 61. percben Szabó T. pontos labdával indította Koncz Miklóst, aki lefutotta védőjét és kilőtte a bal alsót, 0-3. A hazaiak feladták védekező taktikájukat, volt néhány lehetőségük, és a 79. percben Eckert szabadon maradt és közelről szépített az eredményen, 1-3.
Nagy fölényben játszottak a vendégek, néhány biztos gólhelyzetet el is hibáztak, de a 81. percben növelték előnyüket. Koncz a jobb oldalról kapu elé ívelt labdáját a védők elvétették, és a lepattanót Ormándi átemelte Zsemberi kapus felett, 1-4.
A mai mérkőzésen a vendég együttes végig uralta a játékot és ilyen arányban is megérdemelt győzelmet aratott.

Florin Nenad (Bácsalmás): Ma egy jó csapattal játszhattunk. Védekezésünk ellenére a vendégek megérdemel győzelmet arattak egy kicsit fáradt csapatom ellen. Gratulálok ellenfelünknek.
Némedi Norbert (KHTK): Sokkal jobban játszottunk, mint az előző két találkozón. Egységes és frissebb volt a csapat, kezdjük visszanyerni korábbi formánkat. Uraltuk a mérkőzést, sok jó teljesítmény volt, nagyobb arányú is lehetett volna győzelmünk, de nem vagyok elégetetlen.
Gratulálok a csapatnak.

U-19-es mérkőzés:

Bácsalmás PVSE – KHTK-Grand Poker Club 0-2

Gólszerzők: Sánta, Konkoly.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 24. 16:45, szerda | Helyi sport

Dobos Eszter eredményesen szerepelt a hétvégén

2024. április 20-án a kiskunfélegyházi Zöldmező Lovassport Egyesület csapata Jászkarajenőre látogatott, ahol a Karai Mini Major rendezésében egy színvonalas versenyen vett részt.

2024. Április 23. 19:53, kedd | Helyi sport

Ezüstérmet nyertek a platános asztaliteniszező lányok

Fantasztikusan teljesítettek az Asztalitenisz Diákolimpia Országos Döntő I-II. korcsoport csapatversenyében a Kiskunfélegyházi Platán Utcai Általános Iskola lányai.

2024. Április 22. 14:07, hétfő | Helyi sport

Diákolimpiai bajnok lett a József Attila iskola csapata

A József Attila Sportiskolai Általános Iskola tanulói az utóbbi 3 évben állandó résztvevői az Asztalitenisz Országos döntőjének, ahol 3 csapattal és két egyéni versenyzővel képviselték magunkat.

2024. Április 22. 11:36, hétfő | Helyi sport

A hétvégén is bizonyítottak a félegyházi birkózók

A hétvégén válogatott versenyzőink mérettették meg magukat különböző nemzetközi versenyeken határon innen és túl.