Városlista
2020. május 29, péntek - Magdolna

Hírek

2020. Április 01. 13:25, szerda | Helyi
Forrás: hazipatika.com

Erős hajnali fagyok jönnek

Erős hajnali fagyok jönnek

Kellemes tavaszi napok állnak előttünk. A hét hátralevő részében főként a napsütés fog dominálni, számottevő csapadék nem várható.

Kevés gomoly- és fátyolfelhő mellett alapvetően sok napsütésre számíthatunk ma délután - olvasható az Országos Meteorológiai Szolgálat (OMSZ) előrejelzésében. Az északkeleti, keleti szél helyenként megélénkülhet, a legmagasabb nappali hőmérséklet 8-13 fok között várható. Éjszaka többnyire derült marad az idő, csapadék nem lesz. A levegő hőmérséklet késő estére mínusz 3 és plusz 2, hajnalra mínusz 1-6 fokig hűl vissza. Fagyzugos helyeken ennél pár fokkal hidegebb is lehet.

Holnap is derült idő várható, az Alföld egy részén képződhet esetleg gomolyfelhőzet, de csapadék ott sem valószínű. Az Észak-Dunántúlon megélénkülhet a délnyugati, déli szél. A nappali csúcshőmérséklet 11-15 fok között alakul. Pénteken eleinte ismét tiszta lesz az ég, a déli óráktól azonban északnyugat felől megnövekszik a gomolyfelhőzet, illetve délnyugatiról északnyugatira fordul, több helyen meg is erősödik a szél. Csapadék ezzel együtt nem várható. Napközben a hőmérséklet 13-17 fokig emelkedik.

Ami a hétvégét illeti, szombaton elfordulhat egy-egy zápor. Az északi, északkeleti szél megélénkül, valamint a Nyugat-Dunántúlon és az északkeleti megyékben meg is erősödhet. Vasárnap már derült, száraz idő lesz többfelé élénk széllel. A nappali maximum a hétvége mind a két napján 11-16 fok között várható.

(Kép forrása: kiderul.startlap.hu)

Címkék: fagy, fagyzugos, napos idő

Ezek érdekelhetnek még

2020. Május 29. 12:07, péntek | Helyi

Színes dekoráció hirdeti a Gyermeknapot a Platán Iskolában

A Platán utcai Általános Iskola tanítói, tanárai és az intézmény valamennyi dolgozója azon szorgoskodott, hogy méltóképpen „felöltöztessék” Gyermeknap alkalmából az iskolát.

2020. Május 29. 11:46, péntek | Helyi

Félegyháza Trianonra emlékezik

Kiskunfélegyháza városa is szeretne csatlakozni a megemlékezésekhez június 4-én (csütörtökön)

2020. Május 29. 10:17, péntek | Helyi

Pünkösd vasárnap is nyitva lesz a piac

Tájékoztatjuk a Tisztelt lakosságot, hogy 2020. május 31-én, vasárnap (Pünkösd vasárnap) a kiskunfélegyházi piac NYITVA tart.

2020. Május 28. 16:15, csütörtök | Helyi

Anyakönyvi hírek

Tekintsék meg portálunkon friss anyakönyvi híreinket.