Városlista
2024. május 8, szerda - Mihály

Hírek

2014. December 08. 10:20, hétfő | Helyi sport
Forrás: futsalhungary.hu

Érik az Astra - Árkád ETO álomdöntő

Érik az Astra - Árkád ETO álomdöntő

A női Magyar Kupa elődöntőjének első mérkőzésén az ETO egygólos győzelmet aratott Hajdúböszörményben, az Astra pedig a Tolna otthonából távozott győzelemmel.

A női Magyar Kupa elődöntőjének első mérkőzésén az ETO egygólos győzelmet aratott Hajdúböszörményben, az Astra pedig a Tolna otthonából távozott győzelemmel és nagy meglepetés lenne ha nem ez a két alakulat jutna a fináléba a visszavágót követően.

Futsal női Magyar Kupa, december 6, Tolna, városi sportcsarnok.

Vezette: Moldván István., Asszisztens: Baghy Csaba, Tihanyi Norbert.

Brand Mission Tolna-Mözs - Astra HFC 2-6 (0-3)

Tolna: Hunkó Zsófia - Varga Adél, Hodován Edit, Folk Zsuzsanna, Simon Boglárka. Csere: Buchmüller Petra, Maláti Dalma, Mausz Renáta, Fábián Rebeka. Vezetőedző: Frank Tamás.

Astra: Vincze Anikó - Pincze Gabriella, Csilla, Gál Tímea, Szabó Boglárka, Dikanová Dominik. Csere: Kakuszi Adrienn, Gyöngyösi Alexandra, Király Bianka, Dombai Nagy Anett, Szabó Nóra, Megyes Ágnes. Vezetőedző: Dombó János.

Gólszerző: Varga Adél, Hodován Edit, illetve Dombai Nagy Anett (3), Szabó Boglárka (2), Dikanová Dominika.

Az Astra esélyeshez méltóan könnyedén legyőzte idegenben is a Tolna-Mözst és nagyon közel került ahhoz, hogy sorozatban negyedszer is bejusson a Magyar Kupa fináléjába. Szlovák légiósa Dikanová Dominika már a 2. percben megszerezte a Félegyházának a lélektanilag igen fontos első találatot és bár a hazaiaknak is megvoltak a lehetőségei ezeket a próbálkozásokat Vincze Anikó hatástalanította. A sokkal gyorsabb játékosokat felvonultató kupavédő fokozatosan felőrölte a vendéglátót és Dombai Nagy Anett és Szabó Boglárka góljainak köszönhetően háromgólos előnnyel mehettek pihenőre a Dombó-tanítványok. A 27. percben a Tolna kapusát Hunkó Zsófiát kiállították miután a 6-son kívülre kicsúszva kézzel ért a labdához és Varga Adél állt a kapuba, aki ugyan nem tudta hárítani Szabó Boglárka szabadrúgását, de kimondottan jól védett, sőt gólt is szerzett. Frank Tamás ugyanis rendszeresen gyakoroltatja játékosaival az 5:4 elleni játékot, amely sokszor bizonyult már hatásos fegyvernek. A hajrában két Dombai Nagy Anett és egy Hodován Edit találat esett így négy gól előnnyel várhatja a félegyházi visszavágót az Astra.

Forrás: http://futsalhungary.hu

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 03. 16:54, péntek | Helyi sport

Koppányok áprilisa a hagyomány, a kultúra és a sport körül

2024 április 21-én rendezte soron következő versenyét a gúnyhatáron túli Horgoson a Magyarkanizsai Íjász Kör.

2024. Április 29. 09:22, hétfő | Helyi sport

Újabb magyar bajnoki címet szerzett Czakó Zoltán

Abonyban került megrendezésre az U17-es Szabadfogású és Női Országos Bajnokság, egyben Varga János Emlékverseny.

2024. Április 25. 19:43, csütörtök | Helyi sport

Félegyházi siker a szombathelyi SPARTAN versenyen

2024. április 13-án került megrendezésre Szombathelyen a SPARTAN Közép-Európai Régió versenysorozatának következő állomása, ahol Kiskunfélegyházát a 18 éves Szekeres Norbert képviselte.

2024. Április 24. 16:45, szerda | Helyi sport

Dobos Eszter eredményesen szerepelt a hétvégén

2024. április 20-án a kiskunfélegyházi Zöldmező Lovassport Egyesület csapata Jászkarajenőre látogatott, ahol a Karai Mini Major rendezésében egy színvonalas versenyen vett részt.