Városlista
2020. július 9, csütörtök - Lukrécia

Hírek

2015. Július 01. 18:56, szerda | Helyi
Forrás: Adrienn

Erdély…legalább egyszer….!

Erdély…legalább egyszer….!

A Kiskun Természetbarát SE Túra Szakosztályának számos kirándulásáról írtunk már beszámolót. Sok gyönyörű helyre eljutnak és a költségvetésük igen szerény.

A Kiskun Természetbarát SE Túra Szakosztályának számos kirándulásáról írtunk már beszámolót. Sok gyönyörű helyre eljutnak és a költségvetésük igen szerény. De nem csak ez a vonzereje a turistaklubnak, hanem a jól megszervezett utak és az a kis közösség, amely az évek során kialakult.

Vannak tősgyökeres tagok, vannak akik csak időnként egy-egy utat engedhetnek meg maguknak és vannak olyanok is, akik pusztán kíváncsiságból jelentkeznek a kiruccanásokra. Mondván ez valami más, valami olyan, amit még nem próbáltak. Az eredmény pedig az, hogy közülük nagyon sokan maradnak is, mert mindenkinek van helye a klubban. Itt számít a vélemény, meghallgatást nyernek a javaslatok és elképzelések is.

Épp egy ilyen közös terv fog valóra válni a közeljövőben (augusztus 20-24.), amikor természetjáróink a csodaszép, látnivalókban bővelkedő Erdélybe utaznak.

A Máramarosi havasok, Borsafüred, Lóhavasi vízesés, a Tordai sóbánya, a Tordai-hasadék ugyanúgy szerepel az úticéljuk között, mint a nagybányai ásványmúzeum. Egyszóval olyan látványosságok, amellyel nem lehet betelni és életreszóló élményt adnak mindenkinek.

Az utazásról bővebb információval szolgál:
Kovácsné Marcsi
Tel: 76/460-689, 20/334-5146, kovacs1951@invitel.hu, kovacs1951@freemail.hu

Ezek érdekelhetnek még

2020. Július 08. 17:06, szerda | Helyi

Egy nappal eltolódott a szúnyogirtás időpontja

A szolgáltató ezúton tájékoztatja Kiskunfélegyháza város lakosságát, hogy a szerdára tervezett szúnyogirtás a munkák torlódása miatt csütörtökön, napnyugta után lesz.

2020. Július 08. 11:29, szerda | Helyi

Új nyitvatartás a félegyházi kormányablakban

2020. Július 08. 10:49, szerda | Helyi

Az udvariasság tanulható

Érdemes elkezdeni már egészen kicsi korban.

2020. Július 08. 10:46, szerda | Helyi

Horvátországban 70%-kal kevesebb turista nyaralt az első félévben

Az első félévben 1,6 millió turista látogatott Horvátországba és 7,6 millió vendégéjszakát töltött el, a vendégek száma 70 százalékkal kevesebb, mint tavaly ugyanebben az időszakban