Városlista
2020. április 1, szerda - Hugó

Hírek

2015. Július 01. 18:56, szerda | Helyi
Forrás: Adrienn

Erdély…legalább egyszer….!

Erdély…legalább egyszer….!

A Kiskun Természetbarát SE Túra Szakosztályának számos kirándulásáról írtunk már beszámolót. Sok gyönyörű helyre eljutnak és a költségvetésük igen szerény.

A Kiskun Természetbarát SE Túra Szakosztályának számos kirándulásáról írtunk már beszámolót. Sok gyönyörű helyre eljutnak és a költségvetésük igen szerény. De nem csak ez a vonzereje a turistaklubnak, hanem a jól megszervezett utak és az a kis közösség, amely az évek során kialakult.

Vannak tősgyökeres tagok, vannak akik csak időnként egy-egy utat engedhetnek meg maguknak és vannak olyanok is, akik pusztán kíváncsiságból jelentkeznek a kiruccanásokra. Mondván ez valami más, valami olyan, amit még nem próbáltak. Az eredmény pedig az, hogy közülük nagyon sokan maradnak is, mert mindenkinek van helye a klubban. Itt számít a vélemény, meghallgatást nyernek a javaslatok és elképzelések is.

Épp egy ilyen közös terv fog valóra válni a közeljövőben (augusztus 20-24.), amikor természetjáróink a csodaszép, látnivalókban bővelkedő Erdélybe utaznak.

A Máramarosi havasok, Borsafüred, Lóhavasi vízesés, a Tordai sóbánya, a Tordai-hasadék ugyanúgy szerepel az úticéljuk között, mint a nagybányai ásványmúzeum. Egyszóval olyan látványosságok, amellyel nem lehet betelni és életreszóló élményt adnak mindenkinek.

Az utazásról bővebb információval szolgál:
Kovácsné Marcsi
Tel: 76/460-689, 20/334-5146, kovacs1951@invitel.hu, kovacs1951@freemail.hu

Ezek érdekelhetnek még

2020. Április 01. 13:41, szerda | Helyi

Biztató, hogy nincs ugrásszerű növekedés a fertőzöttek számában

Folyamatosan ellenőrzi a rendőrség a rendkívüli intézkedések betartását - közölték a koronavírus-fertőzés elleni védekezésért felelős operatív törzs szerdai tájékoztatóján.

2020. Április 01. 13:30, szerda | Helyi

Változások a Postánál: ezentúl egyszerűbb lesz a nyugdíjasok dolga

Egyszerűsített meghatalmazással és ingyenes ismételt kézbesítéssel könnyíti a nyugdíjasok számára az utalványok kifizetését áprilistól a Magyar Posta.

2020. Április 01. 13:25, szerda | Helyi

Erős hajnali fagyok jönnek

Kellemes tavaszi napok állnak előttünk. A hét hátralevő részében főként a napsütés fog dominálni, számottevő csapadék nem várható.

2020. Április 01. 13:21, szerda | Helyi

Mindenkinek támpont az adóbevallás tervezet

Az őstermelők, az áfafizetésre kötelezett magánszemélyek és az egyéni vállalkozóknak is készített szja-bevallási tervezetet a NAV.