Városlista
2024. május 3, péntek - Tímea

Hírek

2013. November 03. 17:00, vasárnap | Helyi
Forrás: Félegyházi Hírek

Épületenergetikai fejlesztés pályázati forrásból

Épületenergetikai fejlesztés pályázati forrásból

Két intézmény – a Napközi Otthonos Óvoda Kossuthvárosi Óvodája, a KAPOCS Alpári úti Hajléktalan Szálló – épületenergetikai fejlesztésére, a közvilágítás átalakítására, korszerűsítésre igényel támogatást az önkormányzat

Két intézmény – a Kiskunfélegyháza Napközi Otthonos Óvoda Kossuthvárosi Óvodája, a KAPOCS Alpári úti Hajléktalan Szálló – épületenergetikai fejlesztésére, a közvilágítás energiatakarékos átalakítására, korszerűsítésre igényel támogatást az önkormányzat. A két beruházás 330 millió forintba kerülne, az elnyerhető összeg a költségek 85 százalékát teheti ki. Az önerőt a város 2014. évi költségvetésének terhére biztosítja. A pályázat benyújtásáról október 31-ei ülésükön határoztak a városatyák.

A KEOP-2012-5.5.0/A Épületenergetikai fejlesztések és közvilágítás energiatakarékos átalakítás korszerűsítése pályázati lehetőség várhatóan 2013.decemberében újra megnyitásra kerül. A pályázati konstrukció célja az energiahatékonyság és az energiatakarékosság fokozása. A konstrukció hozzájárul az épületek (különös tekintettel a helyi költségvetési szervek épületeire és az egyéb középületekre, valamint a vállalkozások üzemi és irodaépületeikre is) energiatakarékosság, hatékonyság fokozására, külső hőszigetelésre, födémszigetelésre, nyílászárócserére, fűtéskorszerűsítésre (kazáncsere, radiátorcsere) irányuló beruházásainak megvalósításához, vissza nem térítendő támogatás formájában. Támogatás mértéke 85 százalék.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 02. 14:39, csütörtök | Helyi

Anyakönyvi hírek

Az alábbiakban legfrissebb anyakönyvi híreinket olvashatják.

2024. Május 01. 20:00, szerda | Helyi

Régmúlt idők varázsát csalogatta elő a majális

Megtelt a Parkerdő szórakozni vágyó közönséggel május 1-jén. A ragyogó napsütésben színes programok sora várta az érdeklődőket egész nap.

2024. Május 01. 15:17, szerda | Helyi

TeSzedd akció Petőfiszálláson

A föld napja alkalmából a Róna Vadásztársaság és a Petőfiszállási Polgárőr Egyesület Petőfiszállás vadászterületén a \"TE SZEDD\" mozgalomhoz csatlakozva, a természetben "felejtett" lakossági hulladékot gyűjtött 23 fővel.

2024. Április 30. 09:23, kedd | Helyi

Majális a Parkerdőben

Programok