Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2016. Április 25. 11:49, hétfő | Helyi
Forrás: Dinnyés Gyula

Emlékverseny egy kiváló íjászért

Emlékverseny egy kiváló íjászért

A közelmúltban elhunyt íjásztársukra Ördögh Csabára emlékeztek az íjászok Szegeden egy emlékverseny keretében.

A verseny teljes bevétele a család megsegítésére ajánlották fel a szervezők. A Szegedi Szittyák alapító tagja halálhíre megrendítette az íjászokat, hiszen egy közkedvelt, szeretett és nagyon aktív íjászt veszítettek el. Csabának mindig volt egy jó szava az emberekhez és évtizedekig a dobogó valamelyik fokán fejezte be a versenyt! Sajnos ma már az égi mezőn röpteti a vesszőt…

Emlékére több mint 180 nevező adta le indulási szándékát erre a napra. A viharos esőben, szélben kezdődő verseny azért néhány embert elijesztett, de akik végig küzdötték - elsősorban az időjárás viszontagságait - annak egy kiváló 3D pálya nyújtott élményt ellenszolgáltatásul.

A Koppányok nem futamodtak meg, így születtek szép eredmények is.
Keserű Szilvia kategóriája második helyén fejezte be a versenyt.
A Koppányoknál ezúttal a vadászreflexesek remekeltek.

Elekes Lajos, 240 ponttal közel, 100 ponttal megelőzve a második helyezettet, lett kategóriája győztese.

Bense László is hasonlóan hozta a formáját. Kategóriájában 23 pont előnnyel 237 pontos végeredménnyel nyert.

Felnőtt férfi kategóriában Tóth Mihály ért el legjobb eredményt 171 ponttal 8. lett, őt Szeibert Imre követte a 10. helyen 169 ponttal. Mindketten 8 és 10 ponttal maradtak csak le a dobogóról. Boldog Bence a 25. helyen végzett. Dinnyés Gyula Tiszteletreméltó kategóriában 7 ponttal maradt le a dobogóról, így a 6. helyen végzett.

Az eredmények mutatják, hogy több kategóriában is, az első 10 helyen sűrű volt a mezőny. A két győztes helyen pedig magabiztosan nyertek a Koppány Íjászai HE tagjai, ezzel is öregbítve Kiskunfélegyháza város hírnevét.

Kapcsolódó galéria

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 24. 14:04, szerda | Helyi

Gyermekrajzpályázatot hirdet a MÁV a balesetek megelőzése érdekében

A MÁV és az ORFK-Országos Balesetmegelőzési Bizottság közös gyermekrajzpályázatot hirdet iskolásoknak, amelynek témája a biztonságos közlekedés - közölték a szervezők az MTI-vel szerdán.

2024. Április 24. 12:16, szerda | Helyi

Idén is megrendezik a Fülemülék éjszakája programsorozatot

A Fülemülék éjszakája országos rendezvénysorozatra április második felétől május végéig országszerte számos helyszínen várják a madarászok az érdeklődőket.

2024. Április 24. 08:11, szerda | Helyi

Vetélkedők, ügyességi versenyek színesítették a Mezgés napot

A Déli Agrárszakképzési Centrum Kiskunfélegyházi Mezőgazdasági és Élelmiszeripari Technikum Szakképző Iskola és Kollégium a Föld napja jegyében rendezte meg szokásos "Mezgés napját" április 22-én.

2024. Április 24. 08:06, szerda | Helyi

Kimagasló eredmény az uszonyos- és búvárúszó országos bajnokságon

Rabi Anna több egyéni csúcsát megdöntötte, illetve váltóban Rónai Anna Zóra, Borbás Luca, Csikai Szonja Vanda csapattársaival ifjúsági korosztályos országos bajnokok lettek.