Városlista
2024. április 18, csütörtök - Andrea

Hírek

2016. Október 19. 06:00, szerda | Belföld
Forrás: mti

Emberölésért tizenhat év fegyházra ítéltek egy miskolci masszőrnőt

Emberölésért tizenhat év fegyházra ítéltek egy miskolci masszőrnőt

Jogerősen 16 év fegyházbüntetésre ítélte a Debreceni Ítélőtábla kedden azt a miskolci masszőrnőt, aki megölt egy házában lakó idős asszonyt még 2011 nyarán.

A táblabíróság Balla Lajos vezette tanácsa ezzel helybenhagyta a Miskolci Törvényszék megismételt eljárásban hozott elsőfokú ítéletét - közölte az ítélőtábla szóvivője az MTI-vel.

Fórizs Ildikó elmondta: a bíróság által megállapított tényállás szerint a vádlott masszőrként dolgozott Miskolcon. 2011 augusztusában a munkahelyén nézeteltérésbe keveredett egy a házban lakó, 86 éves özvegy nővel, akit zavart, hogy a lakóépületbe idegenek járnak be. Az idős asszonyt azt is kifogásolta, hogy a házban elhelyezett, a masszőri tevékenységet reklámozó tábla miatt az újságos nem tudja a postaládába dobni a lapokat.

A vita eredményeként a vádlott bántalmazta a sértettet, megtaposta a bordáit, majd egy zsinórral megfojtotta. Ezután vásárolt egy takarófóliát, a holttestet ebbe becsomagolta, ragasztószalaggal körbetekerte, majd a szépségstúdió alatti emeleten lévő iroda ajtaja elé rakta. Másnap az irodába érkező alkalmazott értesítette a rendőrséget.

A vádlott az eljárás során tagadta bűnösségét.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 18. 14:32, csütörtök | Belföld

Átadták a 33. számú főút 2x2 sávra bővített újabb szakaszát

Elkészült a 33. számú főút újabb szakasza, ezzel Debrecentől Látóképig 2x2 sávon közlekedhetnek a járművek - hangzott el az útszakasz csütörtöki átadó ünnepségén.

2024. Április 18. 14:30, csütörtök | Belföld

A kormány szerint a vendégmunkások nem fogják kiszorítani a magyarokat a magyar munkahelyekről

A vendégmunkások nem fogják kiszorítani a magyarokat a magyar munkahelyekről - mondta a Nemzetgazdasági Minisztérium foglalkoztatáspolitikáért felelős államtitkára csütörtökön a Kossuth rádió műsorában.

2024. Április 18. 14:29, csütörtök | Belföld

Magyarországon nőtt a második legnagyobb arányban a tisztán elektromos autók értékesítése márciusban

Magyarországon nőtt a második legnagyobb arányban a tisztán elektromos autók értékesítése márciusban - közölte az Energiaügyi Minisztérium (EM) csütörtökön a Facebook oldalán közzétett bejegyzésben.

2024. Április 18. 14:27, csütörtök | Belföld

Kis és közepes vállalkozók kaphatnak teret az eMagon

Együttműködést kötött a VOSZ és az eMAG a magyar kkv-k online értékesítési csatornáinak fejlesztésére