Városlista
2022. január 26, szerda - Vanda

Hírek

2011. Szeptember 08. 14:33, csütörtök | Kék hírek
Forrás: HírTV

Elvették a slusszkulcsot, majd ütni kezdték

Elvették a slusszkulcsot, majd ütni kezdték

Megtámadtak és kifosztottak egy ukrán férfit a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Túrricse határában. A támadók cigarettavásárlás ürügyén csalták oda az áldozatot, akitől a vásárlásra szánt pénzt vették el.

Kedden reggel támadta meg a három férfi a külföldit. Cigaretta eladása ürügyén Túrricse határába csalták a férfit azzal a szándékkal, hogy megszerzik pénzét. Az ukrán férfi gyanút fogott, s autójával menekülni próbált. Támadói akkor érték utol, mikor elakadt a járművel. Elvették az autó indítókulcsát, majd ütni kezdték az áldozatot. Elvették a táskáját, melyben a pénze és az iratai voltak, s a mobiltelefonját megszerezték. A megvert és kifosztott férfinak végül sikerült elfutnia.

A rendőrök, miután az áldozat bejelentette a történteket, nyomozni kezdtek az ügyben. A három támadót - egy 35, egy 31 és egy 26 éves férfit - rövid idő alatt azonosították, majd elfogták. A csoportos rablással gyanúsított férfiakat őrizetbe vették, s kezdeményezték előzetes letartóztatásukat. (rá)

HavariaPress

Címkék: megtámad

Ezek érdekelhetnek még

2022. Január 25. 17:02, kedd | Kék hírek

Megverték, majd kirabolták ismerősüket

A rendőrök azonosítottak, majd elfogtak két férfit, akik kirabolták alkalmi ismerősöket Hódmezővásárhelyen.

2022. Január 25. 12:03, kedd | Kék hírek

Magára hagyta állatait – a rendőrség nyomoz

Az erzsébetvárosi nyomozók azzal gyanúsítanak egy budapesti nőt, hogy azért pusztult el öt macskája, mert költözéskor korábbi lakásában hagyta őket.

2022. Január 24. 12:02, hétfő | Kék hírek

Fertőtlenítőszer-hamisítók ellen emeltek vádat

Vádat emeltek két férfi és két nő ellen, akik a koronavírusjárványt kihasználva hamis kézfertőtlenítő-szert gyártottak és értékesítettek, a csalással pedig hét sértettnek több mint 28 millió forint kárt okoztak

2022. Január 23. 16:06, vasárnap | Kék hírek

Letartóztatták a 17 éves szurkálót

A 17 éves fiú ellen életveszélyt okozó testi sértés bűntett gyanúja miatt indult eljárás.