Városlista
2024. április 24, szerda - György

Hírek

2020. Július 16. 15:04, csütörtök | Helyi
Forrás: police.hu

Eltörte ismerőse orrát a tiszaalpári férfi

Eltörte ismerőse orrát a tiszaalpári férfi

A nyomozók több bűncselekmény elkövetésével gyanúsítják az őrizetbe lévő 27 éves tiszaalpári férfit.

Saját autójával közlekedett egy tiszaalpári férfi 2020. július 10-én este, amikor két utasa összeszólalkozott. A vita miatt a sofőr félreállt az útról, és kiszállította utasait. A két férfi szidalmazta egymást, majd az idősebb ököllel arcon ütötte ismerősét, aminek hatására összeverekedtek. Már a földön birkóztak, mikor a sofőrnek sikerült szétválasztani őket. A 27 és a 23 éves férfit magára hagyva, a járművezető Opeljával elhajtott, és otthona közelben leparkolt.

Rövid idő elteltével az idősebb férfi a parkoló járműhöz sétált, majd a nyitott autóba beszállt, beindította és el akart hajtani vele. Egy szemtanú ezt észrevette, és megakadályozta, hogy a 27 éves férfi a kocsival elinduljon.

A körülmények tisztázását követően a tiszakécskei rendőrök előállították a két dulakodó férfit. A fiatalabbat – aki a verekedés során orrcsonttörést szenvedett – garázdaság vétsége miatt gyanúsítottként hallgatták ki, míg idősebb társát súlyost testi sértés bűntett és jármű önkényes elvétele bűntett kísérletének gyanújával – 2020. július 15-én – őrizetbe vették.

A 27 éves férfi nem volt ismeretlen a nyomozók előtt. Egy hónappal korábban is verekedésbe keveredett, ekkor garázdaság bűntette és könnyű testi sértés vétsége miatt hallgatták ki.

A Tiszakécskei Rendőrőrs munkatársai előterjesztést tettek az őrizetbe lévő tiszaalpári gyanúsított letartóztatásának indítványozásra.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 24. 08:06, szerda | Helyi

Kimagasló eredmény az uszonyos- és búvárúszó országos bajnokságon

Rabi Anna több egyéni csúcsát megdöntötte, illetve váltóban Rónai Anna Zóra, Borbás Luca, Csikai Szonja Vanda csapattársaival ifjúsági korosztályos országos bajnokok lettek.

2024. Április 23. 16:25, kedd | Helyi

Növényvédelmi permetezés

2024. Április 23. 10:37, kedd | Helyi

Vonat és autó karambolozott Kiskunfélegyháza külterületén

A Csongrádi úti tanyák megállóhely közelében történt a baleset.

2024. Április 22. 14:46, hétfő | Helyi

Ma van a Föld Napja

2024-ben újra fókuszban a műanyagok a 34. magyar és az 54. világméretű Föld napján.