Városlista
2023. december 3, vasárnap - Ferenc

Hírek

2020. Július 16. 15:04, csütörtök | Helyi
Forrás: police.hu

Eltörte ismerőse orrát a tiszaalpári férfi

Eltörte ismerőse orrát a tiszaalpári férfi

A nyomozók több bűncselekmény elkövetésével gyanúsítják az őrizetbe lévő 27 éves tiszaalpári férfit.

Saját autójával közlekedett egy tiszaalpári férfi 2020. július 10-én este, amikor két utasa összeszólalkozott. A vita miatt a sofőr félreállt az útról, és kiszállította utasait. A két férfi szidalmazta egymást, majd az idősebb ököllel arcon ütötte ismerősét, aminek hatására összeverekedtek. Már a földön birkóztak, mikor a sofőrnek sikerült szétválasztani őket. A 27 és a 23 éves férfit magára hagyva, a járművezető Opeljával elhajtott, és otthona közelben leparkolt.

Rövid idő elteltével az idősebb férfi a parkoló járműhöz sétált, majd a nyitott autóba beszállt, beindította és el akart hajtani vele. Egy szemtanú ezt észrevette, és megakadályozta, hogy a 27 éves férfi a kocsival elinduljon.

A körülmények tisztázását követően a tiszakécskei rendőrök előállították a két dulakodó férfit. A fiatalabbat – aki a verekedés során orrcsonttörést szenvedett – garázdaság vétsége miatt gyanúsítottként hallgatták ki, míg idősebb társát súlyost testi sértés bűntett és jármű önkényes elvétele bűntett kísérletének gyanújával – 2020. július 15-én – őrizetbe vették.

A 27 éves férfi nem volt ismeretlen a nyomozók előtt. Egy hónappal korábban is verekedésbe keveredett, ekkor garázdaság bűntette és könnyű testi sértés vétsége miatt hallgatták ki.

A Tiszakécskei Rendőrőrs munkatársai előterjesztést tettek az őrizetbe lévő tiszaalpári gyanúsított letartóztatásának indítványozásra.

Ezek érdekelhetnek még

2023. December 03. 09:30, vasárnap | Helyi

Hírek az Ótemplomból

2023. december 3. - Advent 1. vasárnapja

2023. December 03. 09:29, vasárnap | Helyi

Hírek a Szent István templomból

2023. december 3. - Advent 1. vasárnapja

2023. December 03. 09:26, vasárnap | Helyi

Jótékony célzata is volt az idei Mikulás Erőemelő Kupának

December 2-án Erőemelő kupát rendeztek a kiskunfélegyházi Constantinum Katolikus Óvoda, Általános Iskola, Gimnázium, Technikum, Kollégium sportcsarnokában.

2023. December 03. 09:10, vasárnap | Helyi

Ünnepváró családi délelőttöt rendeztek a könyvtárban

December 2-án (szombaton) adventi kézműveskedéssel és zenés gyermekelőadással várták az érdeklődőket a Petőfi Sándor Városi Könyvtárban.