Városlista
2024. május 15, szerda - Zsófia

Hírek

2014. Szeptember 22. 09:57, hétfő | Helyi sport
Forrás: Félegyházi Hírek

Élt az ajándékokkal a Pálmonostora

Élt az ajándékokkal a Pálmonostora

Két gyengén játszó csapat mérkőzésén a támogatást jobban élvező és kihasználó hazai csapat nyert, a mérkőzés nagy részében 10 emberrel játszó Loki ellen.

Két gyengén játszó csapat mérkőzésén a támogatást jobban élvező és kihasználó hazai csapat nyert, a mérkőzés nagy részében 10 emberrel játszó Loki ellen.


Pálmonostora 80 néző. Vezette: Kávai Krisztián, Sipos Áron, Ártim János.
Pálmonostora – Vasutas 3:1 (1:0)
Pálmonostora: Mindák, Homola, Papp, Sánta, Kovács R., Magony, Pozsár, Potor (Hájas), Szűcs, Nana, Kátai Edző: Mészáros Ferenc.
Vasutas: Kovács L., Huszka (Tóth (Soós), Horváth A., Fekete, Baráth (Nagy), Nemcsok, Abonyi, Makai, Surányi (Horváth Z.), Zsibrita, Suciu. Edző: Dudás György.
Gólszerzők: Pozsár, Homola, Nana, illetve Suciu. Sárga lap: Papp, Magony, Potor illetve Horváth A. Piros lap: Abonyi.
Ifi: 4:0
A vendégek jól tartották magukat, bár a szezon eddigi leggyengébb produkcióját nyújtotta a Vasutas csapata, a vasárnapi meccsen. Mégis akár pontot is szerezhetett volna.
38. perc: Suciut buktatták saját alapvonalánál, de a játékvezető nagyvonalúan tovább engedte a játékot, a labda Sántához került, akinek beadásából Pozsár fejelt a hosszú oldalon szép gólt (1:0).
41. perc: Homola cselezgetett, majd jó ütemben megtolta a labdát. Abonyi utolsó emberként 17 méterre a kaputól elsodorta. Kiállítás. A szabadrúgásból Kovács Richárd lőtt kapura, a veszélyesen suhanó labdát Kovács László tolta ki a sarok elől.
47. perc: Fekete középre gurított labdáját Homola leste le, kicselezte Horváth A-t, majd sípcsonttal lőtt a kapuba (2:0).
62. perc: Egy vendégtámadást szabálytalan szereléssel állított meg Magony, de megint néma maradt a síp, a labda Nanához került a baloldalon, egy csellel Nagyot elküldte a szögletzászlóhoz, majd az ötös sarkáról Kovács mellett a kapuba bombázott (3:0).
67. perc: Suciu lépett ki a védők szorításából és 8 méterről laposan Mindák mellett a kapuba helyezett (3:1).

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 13. 12:49, hétfő | Helyi sport

Pünkösd havát is versenyzéssel kezdték a Koppányok

2024. május 4-én a Kecskeméti Íjászegyesület a Műkertvárosi Sportcentrumban rendezte meg az történelmi örömíjász versenyét, gyönyörű erdős, tavas, madár csicsergős környezetben.

2024. Május 03. 16:54, péntek | Helyi sport

Koppányok áprilisa a hagyomány, a kultúra és a sport körül

2024 április 21-én rendezte soron következő versenyét a gúnyhatáron túli Horgoson a Magyarkanizsai Íjász Kör.

2024. Április 29. 09:22, hétfő | Helyi sport

Újabb magyar bajnoki címet szerzett Czakó Zoltán

Abonyban került megrendezésre az U17-es Szabadfogású és Női Országos Bajnokság, egyben Varga János Emlékverseny.

2024. Április 25. 19:43, csütörtök | Helyi sport

Félegyházi siker a szombathelyi SPARTAN versenyen

2024. április 13-án került megrendezésre Szombathelyen a SPARTAN Közép-Európai Régió versenysorozatának következő állomása, ahol Kiskunfélegyházát a 18 éves Szekeres Norbert képviselte.