Városlista
2024. május 3, péntek - Tímea

Hírek

2017. Augusztus 15. 07:59, kedd | Helyi
Forrás: kesport.hu

Első megye II-es meccsét sikeresen vette az SC Hírös-Ép

Első megye II-es meccsét sikeresen vette az SC Hírös-Ép

Több jó egyéni teljesítmény mellett három gólt láthatott a kilátogató publikum.

Mindenki nagy várakozással tekintett a vendéglátó együttes részéről az első fellépésre a megye II. osztályban, remélve, hogy egy sikeres szezon kezdete lesz a találkozó. Az ellenfél annak a Kiskunfélegyházi HTK-nak a második csapat volt, melynek első gárdája kiütötte az SC Hírös-Ép-et a kupaküzdelmekből egy héttel korábban. Inkább mezőnyjátékkal telt el az első félidő nagy része, kevés helyzettel, egyik csapat sem tudott nagyobb mezőnyfölényt kiharcolni. Visinka vezérletével biztos lábakon állt a hazai védelem, Valkovicséknak nem sok babér termett. A félidő közepén Márki beadásából Lantos szerezte meg szinte a semmiből a vezetést a kecskemétieknek (1-0). Gyenes az első játékrész utolsó 10 percében többször is jól avatkozott közbe, így nem változott szünetig az állás.
A második félidő első negyedórájában bent ragadt az öltözőben Kovrig Ákos csapata, ráadásul az 58. percben Gyenes rossz labdakezelésének következtében az ellenfél támadója lecsapott a szabad labdára és az üres kapuba gurított (1-1). A gól után rögtön észbe kapott a hírös városi egylet, és alig kettő perccel később Dunai távoli lövésével újra vezetéshez juttatta csapatát (2-1). Az utolsó fél órában adódtak még lehetőségek mindkét kapu előtt, sok szögletet rúgtak a felek, kevés komoly ziccerrel. A találkozó végén a hazaiak sikerrel őrizték az eredményt, és nem érdemtelenül jutottak három ponthoz.

SC Hírös-Ép – Kiskunfélegyházi HTK II 2-1 (1-0)

SC Hírös-Ép: Gyenes – Dócs, Horváth, Visinka, Homola, Dunai (Sallai 72.), Lóczi, Marozsi (Csorba 89.), Torbavecz, Márki, Lanots (Laczkó 60.)
Vezetőedző: Kovrig Ákos

Kiskunfélegyházi HTK II: Kovács – Nemes, Vojtovics (Forgó 76.), Cseh D., Valkovics, Keresztes (Tóth 68.), Karosa (Balog 81.), Fricska, Lénárt (Farkas 46.), Magony (Farkas 61.)
Vezetőedző: Nádasdi Péter

Gólszerzők: Lantos (22.), Dunai (60.), illetve Vojtovics (58.)
Sárga lap: Marozsi (79.), Márki (86.), illetve Fricska (86.), Farkas (71.)

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 03. 14:29, péntek | Helyi

A KSZC Kossuth Lajos Technikum Szakképző Iskola és Kollégium nyitotta meg a ballagások sorát

Százharminc ballagó diák kapta meg tarisznyáját a KSZC Kossuth Lajos Technikum Szakképző Iskola és Kollégiumban 2024. május 3-án.

2024. Május 03. 13:19, péntek | Helyi

Az Alba Regia Gyermek- és Ifjúsági Kórusfesztiválon járt a Batthyány iskola kórusa és néptáncosai

Közös énekléssel, a kórusok köszöntésével és koncerttel indult az Alba Regia Gyermek- és Ifjúsági Kórusfesztivál Székesfehérváron.

2024. Május 03. 13:11, péntek | Helyi

Az erőszak nem megoldás

Vascsővel ment behajtani a tartozást egy 30 éves kiskunfélegyházi férfi.

2024. Május 03. 12:11, péntek | Helyi

Városalapítók Hete Hagyományőrző és Kulturális Fesztivál

Már ki sem kell lépni a városból, hogy remek közösségi programokkal, koncertekkel gazdagodjanak a félegyháziak és az ide látogató közönség.